Hvordan du arbeider med Hepatitt C

Hepatitt C er en blod-borne virusinfeksjon som påvirker leveren. Det føres gjennom direkte kontakt med blod, vanligvis gjennom infiserte nåler, dårlig sterilisert medisinsk utstyr og infiserte blodoverføringer. En diagnose av hepatitt C kan være ødeleggende, og bestemmer om ikke å fortelle folk er et svært personlig valg. De fleste vil være i stand til å fortsette å arbeide normalt med hepatitt C, men de kan oppleve noen diskriminering, som å bli forbigått for kampanjer. Noen må kanskje endres betydelig sine plikter å imøtekomme deres sykdom. Du trenger
Job kontrakt
Førstehjelpsutstyr
Gauze
Bandasjer
Latex hansker
Munnbind
Bleach
Vis flere instruksjoner

en

Se på din jobb kontrakt for å finne ut om du er pålagt å avsløre eventuelle smittsomme sykdommer til arbeidsgivere. For eksempel er helsepersonell som leger, sykepleiere og teknikere, pålagt å informere sine avdelinger så nødvendige forholdsregler kan tas.
2

avgjøre om det er nødvendig å fortelle din arbeidsgiver du har hepatitt C. I de fleste tilfeller, er du ikke pålagt ved lov å avsløre hepatitt C så valget varierer fra individ. Hvis du ikke har symptomer på sykdom eller dårlige bivirkninger av behandlingen, kan du være i stand til å fortsette dine plikter som vanlig. Men hvis du lider av tretthet, kvalme og smerter i forbindelse med hepatitt C, hepatitt C behandling, og skrumplever, må du kanskje ta ekstra sykedager eller annen avspasering for legebesøk
. 3

Informer medisinsk forsikring leverandør som du har hepatitt C. Hvis du ikke forteller forsikringsselskapet, kan de holde tilbake dekning fordi du ikke avsløre en pre-eksisterende tilstand. Din medisinske forsikringsselskap kan ikke lovlig avsløre denne informasjonen til din arbeidsgiver.
4

Diskuter med din arbeidsgiver eller manager eventuelle overnattingssteder du måtte trenge for din sykdom. Dette kan inkludere ekstra tid av eller endringer i dine plikter hvis du er kronisk syke. Hepatitt C er en degenerativ tilstand, så i USA det er dekket av Americans with Disabilities Act og de fleste arbeidsgivere er pålagt å gjøre fornuftige endringer for å imøtekomme mennesker med sykdommen.
5

Vær forsiktig når arbeider med ditt blod eller andres åpne sår. Sørg for at arbeidsplassen har et førstehjelpsskrin som inneholder gasbind, bandasjer, latex-hansker og munnbind. Dekke eventuelle åpne sår så raskt som mulig, og rydde opp blod umiddelbart med blekemiddel.

helse

· Monteringsanvisning for Premier omvendt osmose filtre 
· Guide Dog Training 
· Recovery Fra Breast Enhancement 
· Alli Slimming piller kan det fungere for deg? 
· Tidlige symptomer på schizofreni 
· Krav til Medicare pasienter i sykehjem 
· Hvordan unngå å få HIV 
· Populære Vekttap Myter, tips og triks 
· Tidlige symptomer på Mini Strokes 
· Hvordan behandle en akutt Subduralt Hematoma