Guide Dog Training

Hunder har vært en hjelp til blinde og svaksynte mennesker i århundrer. I de siste hundre årene har førerhund opplæringsprogrammer dukket opp for å hjelpe beste trene disse dyrene for service til svaksynte befolkningen. Både førerhunder og førerhund trenere må gå gjennom en streng runde med testing før de er klare til å fullt ut gjøre jobben sin. Men selv om du ikke er i stand til å være en førerhund trener, kan du hjelpe ved å fremme førerhunder i ditt eget hjem. Funksjon

Førerhunder har en enkel oppgave --- de hjelper sine blinde eller svaksynte eiere navigere trygt. Men for å utføre den enkle oppgaven med hell, må de gjennomgå grundig opplæring som lærer dem hvordan de skal gjøre flere komplekse aktiviteter, for eksempel stoppe automatisk ved fortauskanter eller trapper, finne heveknappene og unngå hindringer for stor for mennesker. De må også være forberedt på å være ulydig mot sin eiers ordre hvis de er i stand til å oppfatte en fare for at deres menneskelige eieren har savnet.
Typer

Visse raser av hunder er spesielt egnet til å fungere som førerhunder. Er Labrador Retriever og Golden Retrievers ofte avlet for å være førerhunder, som er tysk Shepherds og Poodles. Disse rasene er intelligent, pålitelig og lett trent. De er også stor nok til å være effektive guider og tilpasse de godt til forskjellige klimaer. Pudler er nyttig for personer med allergi mot hund hår, som de ikke kaste så mye som andre raser.
Training

Training en førerhund innebærer to etapper. Først lærer førerhund rutinene vil bruke med sin menneskelige partner. Det er trent til å bestå av distraksjoner som mennesker, mat og andre dyr, å adlyde kommandoer, og å stoppe på fortauskanter. Guiden hunden lærer hvordan de skal håndtere ulike miljøer, for eksempel urbane og rurale områder, og spesielt hvordan man skal håndtere situasjoner i trafikken. Det også blir vant til sin spesiell sele. Etter førerhund passerer sin trening, er det forbundet med en blind eller svaksynte person. Menneske og hund gå gjennom øvelser sammen. Den førerhund bygger på sine ferdigheter og den nye eieren lærer å jobbe med hunden sin.
Sysselsetting
p Hvis du ønsker å være en guide hundetrener, sannsynligvis du allerede har en sterk kjærlighet til hunder. Men vil du ha en forkjærlighet for undervisning så vel som du ikke bare være opplæring hunder, men folk også. Jobben er fysisk krevende, lavtlønnet og det er begrensede muligheter i feltet. Hvis du fortsatt ønsker å være en førerhund trener, bør du ha en solid forankring i å jobbe med dyr og en høyskole grad.
Fremme

Mange førerhund opplæringsprogrammer fostre ut valper i løpet av sine første levemåneder. Fosterfamilier lære valpen hvordan å oppføre seg ordentlig, både hjemme og i det offentlige. Fordi førerhunder må følge sine eiere en rekke forskjellige steder, fosterfamilier får ta sin valp overalt --- ikke bare til parken, men i biler, på tog, busser og andre former for transport. Når valpen når en passende alder, går den tilbake til programmet for å gjennomgå selve treningen.

helse

· Hvordan akter jeg ikke karbohydrater for vekttap? 
· De Cons of Dental Bonding 
· Hvordan slutte å røyke med acupuncture 
· Steder å resirkulere Glass 
· HLR Forholdsregler 
· Hvordan Bulk Up på en vegansk kosthold 
· Hvordan søke om medisinsk hjelp 
· Kreft Cures og Fytokjemikalier 
· Hvordan Wear Kompresjonsstrømper 
· Teenage Acne Treatment - Komme ditt barn å lytte