DMSO som en Herpes Behandling

Tilhengere av Dimetylsulfoksid, eller DSMO, gjøre krav på at det er en "helt naturlig" stoff hentet fra tremasse. Mange naturlig helse utøvere argumentere sin bruk for behandling av tilstander som herpes og leddgikt. Historie

DSMO er faktisk et biprodukt av papir produksjonsprosessen. Ifølge US Food and Drug Administration, er DSMO et løsemiddel som ligner på terpentin.
Danner

DSMO brukes i ulike former. Den eneste FDA-godkjente bruk av DSMO er i sterile form, kalt Rimso-50, som brukes til behandling av interstitiell cystitt, en sjelden blære tilstand.

Teorier /Spekulasjoner

Noen teorier sier at DMSO, brukt riktig, er effektiv i behandling av herpes, ved å skrive inn dine celler og drepe herpes virus.
Betydning

talsmenn, mens oppmuntre til bruk av DSMO som behandling for herpes, erkjenner at bare den høyeste kvalitet DSMO, i reneste form, bør brukes, og som et løsemiddel.
Warning

Ifølge FDA, er det ingen kontrollerte studier som viser sikkerheten og effektiviteten av DSMO som behandling for herpes. FDA sier også at DSMO i en uren skjema kan bære bakterielle giftstoffer i blodet når den brukes lokalt, og dermed være svært farlig. For alvorlige medisinske tilstander som herpes, bør du kontakte lege før du benytter noen form for behandling.

helse

· High Protein & Low Fat Diet 
· Rumpetroll kan hjelpe med Skin Cancer Detection 
· Hva forholdene krever Physical Therapy 
· Hvordan finne et bord sertifisert kiropraktor 
· Hva Eats Lotus? 
· Rehab: Home Away From Home 
· Karela Fordelene for diabetes og Natural Cure For Diabetes 
· Få klar til å oppdage innsiden hemmeligheter om hvordan vi skal unngå Gum Dis…
· Hvordan unngå å få vannkopper samtidig som du hjelper en smittet person 
· Fysiske fordelene av en badstue