Hvordan bli kvitt en kald sår på leppen

Cold sår, også kjent som feber blemmer, er forårsaket av herpes virus. De kan oppstå på haken, kinn og nese, men er mest vanlig på leppene. Det er ingen kjent kur for herpes, men det finnes måter å redusere utbrudd og for å bli kvitt en kald sår på leppen. Du trenger
Resept medicationOver-the-counter medicationCold compressLysineB-kompleks vitaminer
Vis flere instruksjoner
en

oppsøke lege. Det finnes ulike reseptbelagte antivirale medisiner tilgjengelig som kan behandle forkjølelsessår. Du kan ta noen medisiner regelmessig for å hindre at sannsynligheten for forkjølelsessår utbrudd, og ta andre medisiner ved første tegn på et utbrudd for å redusere dens alvorlighetsgrad.
2

Bruk over-the-counter medisiner. Ulike aktuelle behandlinger for forkjølelsessår er tilgjengelig på de fleste apoteker. Disse behandlinger kommer i former som salver, balsamer og kremer. Bare bruke behandling til den kalde sår før det klarner opp.
3

Hold et kaldt omslag på leppen. Den kalde temperaturen vil trekke varme ut av den kalde sår, bidrar til å lindre hevelse og smerte. Du kan enten bryte en ispose i en myk klut eller suge en vaskeklut i kaldt vann og bruke den til den kalde sår.
4

Prøv lysin. Denne naturlige supplement støtter munnen helse og bidrar leppen å helbrede fra en kald sår raskere. Ta 1000 mg av lysin daglig inntil den kalde sår på leppen er borte.
5

B-kompleks vitaminer. Siden B-kompleks vitaminer befeste munnen helse, tar 1000 mg daglig kan hjelpe din leppe helbrede fra den kalde sår raskere.

helse

· Laser behandling for Lung Cancer 
· Hvordan forbedre sirkulasjonen i ekstremiteter 
· Å miste fett og holde seg i form i en lat verden 
· Hvordan redusere smerte forårsaket av munnen kreft 
· Kreftbehandling med aprikoskjerner 
· Herbal søvn rettsmidler - Insomnia Årsaker og symptomer 
· Mikrobielle øyesykdommer 
· Behandlinger for Acid Reflux under anestesi 
· Hvordan bruke en Epi Pen for anafylaksi 
· Hva er farene ved Diabetes og alkohol?