Herpes Blister Behandling

Når du er smittet med herpes simplex virus, er det ganske vanlig for blemmer å danne under en faktisk utbrudd. Disse blemmer er vanligvis innledes med en viss grad av smerte eller kløe i og rundt området for eksponering, noe som indikerer at en "flare-up" er eminent. Som blemmer form, de ofte starter som små, røde nupper som senere danne sår og kan også blø, noen ganger forårsaker den enkelte ekstra ubehag. Over tid vil disse sårene etter hvert leges på egen hånd, men det er ting du kan gjøre for å fremskynde denne prosessen med healing. Genital herpes
p Med genital herpes, den vanligste formen for behandling for de tilknyttede blemmer er det samme som infeksjonen i seg selv - antivirale medikamenter. Den type antiviral narkotika foreskrevet er egentlig avhengig av personen og alvorlighetsgraden av infeksjonen, men vil vanligvis medføre et kurs av acyclovir, valacyclovir eller famciclovir. For mange mennesker, er en resept tatt som en kurativ form for behandling, det vil si det bare brukes i løpet av et utbrudd for å fremskynde heling av vabler og redusere intensiteten av infeksjonen. Men på grunn av sikkerheten til disse stoffene, er det også ganske vanlig for en resept for å bli tatt hver dag for å forhindre gnagsår fra stadig forming. Legen din vil hjelpe deg å avgjøre hvilken modus av omsorg er best for deg.
Muntlig Herpes

Mens noen mennesker kan tro herpes bare påvirker kjønnsorganene, er det også mulig til kontrakt oral stamme av denne infeksjonen. Ofte referert til som bare en kald sår, denne type blemme, som er forårsaket av herpes simpleks virus type 1 (HSV-1), svarer positivt på antivirale medikamenter omtrent som genital form av sykdommen. Men det betyr "oral" herpes ikke utelukkende stole på muntlige medisiner for behandling. En reseptfrie aktuell salve som inneholder lidokain eller benzylalkohol kan også brukes til å behandle disse blemmer.

Selv ikke en "ekte" behandling, kan du også finne noen lettelse fra disse blemmer ved å ta en anti-inflammatorisk eller smertestillende , slik som aspirin, ibuprofen eller acetaminofen, i tillegg til å bruke is eller et oppvarmet vaskeklut til området lider av et utbrudd av feberutslett. Verken metoder for omsorg hjelpemiddel i selve helbredelsen av disse blemmer, de bare redusere smerte vanligvis forbindes med tilstanden.

helse

· Be The Warrior Tannlege:? Er det et alternativ til Gum Surgery 
· Liste over alle symptomer på Lyme Disease 
· Orientalsk massasje Verktøy 
· Diagram av kjertler i kroppen 
· Epsom Salt og Naval Piercing 
· Keto dietter 
· Dysfagi Hjem Øvelser 
· Anti-Theft Utstyr for rullestoler 
· Kardiovaskulære sykdommer 
· Informasjon om en Dental Utvinning & betennelse