Folk rettsmidler for herpes på leppene

Cold sår dannes rundt leppene, som et resultat av herpes simplex virus. Disse kan være smertefulle, kløende lesjoner som forårsaker mye ubehag og forlegenhet til de smittede. Mens det er ingen kur for viruset i seg selv, det er rettsmidler for herpes på leppene som har vist seg å bidra til å lindre sår og ubehag. Ice

Ice bidrar til å redusere betennelse i en kald sår. Derfor kan bruke en kube til sår hver time hindre markedsføring av lesjon og hjelpe det leges raskere. Unngå å bruke kjøleelementer, som deres hyppige bruk hjelper spredningen av herpes viruset.
Alkohol

Etanol er en av de vanligste folk rettsmidler for herpes på leppene . Det kan brukes et par ganger i løpet av dagen for å hjelpe tørke ut sår, påskynde helingsprosessen. Dens sterilisering eiendommer vil også bidra til å holde blemme ren, hindre spredning av viruset.
Lysine

Lysin er et grunnstoff som finnes naturlig i meieriprodukter og poteter, og er nyttig for de med oral herpes. 2000 til 3000 milligram av aminosyren skal konsumeres hver dag for å bidra til å hindre fremtidige utbrudd, spesielt for dem som opplever tre eller flere forkjølelsessår på årlig basis. Dobbelt opp på mengden av lysin du inntaket når du begynner å føle kløe og svie som signaliserer en kald sår er i ferd med å skjemaet. Dette kan hindre lesjon oppstår, eller i det minste redusere tiden det er tydelig.
La den være alene

For små munnsår som ikke forårsaker smerte og ubehag , det beste middel er å bare holde det rent og tørt. I noen tilfeller er hygiene det eneste som trengs for å skikkelig behandle herpes på leppene. Vask det berørte området daglig med en mild ansiktsrens og varmt vann. Unngå å pusse tennene mens sår er til stede, som tannkrem kan irritere lyte. Også, kan tannbørsten huse viruset, som vil fremme sin spredning og forverre problemet.

helse

· Informasjon om medisinske regninger i Texas 
· Spesifisitet når du snakker 
· Viral strep hals symptomer, behandlinger og rettsmidler 
· Årsaker til en Abdominal Aneurysm 
· Viktigheten av å få en høy kvalitet automatisert ekstern defibrillator 
· Laser Hårfjerning: Kvitt deg med det Scratchy Stubble 
· Om Conception 
· Hvordan demontere Invacares Semi Hospital Beds 
· Naturlig behandling for Nesetetthet 
· Tegn og symptomer på leddgikt i Feet