Hvordan er Herpes Sendt og Hva er tidlige tegn?

Det er åtte typer herpesvirus som infiserer mennesker, forårsaker en rekke sykdommer med en rekke symptomer. Noen ganger kan en smittet person viser noen symptomer, ikke vet de har fanget et herpesvirus og, ubevisst, sender den til andre. Herpes simplex 1 og 2

Herpes simplex 1 og 2, også kjent som HSV-1 og HSV-2 forårsaker blemmer og sår på og i munnen (oral herpes) eller på kjønnsorganer og rundt endetarmen (genital herpes). Symptomer kan være mild eller umerkelig. Herpes simplex sprer under seksuell kontakt og kyssing.
Varicella zoster virus

Varicella zoster virus (VZV) som forårsaker infeksiøs helvetesild og vannkopper. Det er vanligvis spres gjennom hosting, nysing og puste i viruset, som kommer inn luft fra lesjoner, det er derfor de er trekk ved begge sykdommer.
Epstein-Barr Virus

Epstein-Barr virus spres gjennom spytt. De eneste symptomene er de som ser ut som en mild forkjølelse, men noen mennesker utvikler mononukleose (også overføres gjennom spytt), hovne lymfekjertler, feber og sår hals.
Cytomegalovirus

Cytomegalovirus (CMV) spres gjennom overføring av kroppsvæsker. Symptomene er vanligvis fraværende eller mild og influensalignende. CMV kan være farlig for spedbarn og personer med nedsatt immunforsvar.
Herpesvirus 6 og 7 bilder

herpesvirus 6 og 7, eller HHV-6 og HHV-7, som blir overført i spytt og blod, forårsaker roseola infantum hos barn i alderen 6 måneder og 3 år, og produserer veldig høy feber og noen ganger influensalignende symptomer. HHV-6 er knyttet til kronisk utmattelsessyndrom og multippel sklerose.
Herpesvirus 8

8 herpesvirus, eller HHV-8, kan overføres gjennom samleie, spesielt anal, eller fra mor til barn. Det kan forårsake Kaposis sarkom. Infiserte folk vanligvis opplever ingen symptomer eller få en mild form for Kaposis sarkom.

helse

· Hvordan behandle Cystisk fibrose med slim-Tynning Drugs 
· Long-Term Fysiologiske faktorer for Meth Bruk 
· Virkningene av Pain Killers på hjertet 
· Ved hjelp av Twist outs og bantu Knot Outs 
· Hvordan bli kvitt en kald raskt og naturlig 
· Hvordan Brenn Trash 
· Ikke så fort, Obama, sier forsikringsselskaper 
· Oral Thrush 
· Achilles sene skade Symptomer 
· Behandlinger for streptokokker