Achilles sene skade Symptomer

Hensikten med en sene er å koble en muskel til et bein. Den akillessene er en sterk sene som forbinder hælen bein til leggmuskelen på baksiden av leggen. Det er den sene som er mest tilbøyelige til å briste. En skade på akillessenen er en vanlig tilstand som oppstår med idrettsutøvere. To typer

Achilles senebetennelse fører til sårhet og stivhet i leggen. En Achilles ruptur eller "tennis leg" er en rift eller ruptur av leggmuskelen.
Symptomer

En plutselig snap eller en følelse av at du er sparket i ryggen av benet er et vanlig symptom på akillessene ruptur. Dette er sammen med smerter og hevelse i hælen.
Årsaker

Plutselig tar opp anstrengende øvelser kan stamme akillessene. Aktiviteter som trappetrinn klatring, langdistanse løping og enda bivirkninger av medisiner som kortison (steroider) og Ciprofloxacin (et antibiotikum) er mulige årsaker.
Behandling

Skader krever administrering av medisiner til lindring av smerte og redusere hevelse. Kirurgi for å reparere skaden av en lacerated eller sprukket sene er den mest vanlige tilnærmingen.
Forebygging /løsning

Nøkkelen til å forebygge akillessene skader er ved å legge strekker rutiner å varme opp musklene før trening. Også bruke sko med skikkelig støtte og unngå anstrengende klatring aktiviteter.

helse

· Advarsler Tegn på Prescription Drug Addiction 
· Nutritinal Foods og diett for revmatoid artritt 
· Fordelene med 5 Panel Drug Test Kits på arbeidsplassen 
· Mat ernæring etiketter og MMA Idrettsutøvere Diet 
· Milde Angst Attack Symptomer 
· Risiko for kosmetisk kirurgi 
· Få sunt hår å forhindre håravfall 
· Tenåringer Og brystimplantater 
· Måter å forbedre morfologi Sperm 
· Micrometastatic Lung Cancer Symptomer