Massasje for High Blood Pressure Pain

Blodtrykket er styrken av blod trykke opp på blodårene. Hver gang hjertet slår, er blodet pumpet ut hele veien på innsiden av blodårene. Blodtrykket når sitt høyeste punkt med hjerterytme, og som er kjent som systolisk trykk. Når hjertet hviler, reduseres blodtrykket dramatisk, som er referert til som det diastoliske trykket. Høyt blodtrykk (også kjent som høyt blodtrykk) er en vanlig tilstand som kan føre til svært alvorlige helseproblemer, for eksempel hjertesykdommer, hjerneslag, hjerteinfarkt og svikt i nyrene. Massasje er en måte der noen mennesker velger å håndtere sine høyt blodtrykk. Identifikasjon

Massasje terapi er en naturlig og enkel måte å styre og håndtere høyt blodtrykk. En konsekvent, vanlig massasje diett er i stand til å senke både systolisk og diastolisk blodtrykk, senke urin og spytt kortisol stresshormoner og redusere negative følelser og følelser som angst, depresjon, uro og fiendtlighet.
Funksjon

Medisinsk massasje er ofte referert til som "soft tissue mobiliseringsmetode." Denne typen massasje resultater i blodstrømmen påskynde samt lymfedrenasje. Dette fører til mekanisk nedbryting av kalkavleiringer i bløtvev.
Fordeler

Målet med medisinsk massasje terapi er å lette smerter og smerter som ofte er forbundet med høyt blodtrykk. Noen av disse smerter og smerter er hodepine, øvre ryggsmerter og nakkesmerter. De kan også bidra til å øke omfanget av bevegelse og lavere blodtrykk generelt.
Frequency
p Hvis du ønsker å forbedre blodtrykket, få en medisinsk massasje to ganger uke, i en halv time av gangen. Massasje økter bør være avslappende og beroligende, begynn med dyp pust og strekk øvelser for å maksimere nytte
Warning
p Hvis du lider av høyt blodtrykk, men er. ikke tiden å ta medisin for det, ta kontakt med legen din før du prøver medisinsk massasje terapi, på grunn av det faktum at massasje arbeide for å øke blodgjennomstrømningen - noe som potensielt kan føre til alvorlige problemer, som for eksempel distensjon av blod fartøy vegger og alvorlige blødning i tilfelle en ulykke.

helse

· Tegn og symptomer på Bone Cancer i låret 
· Hvordan Fight Gulsott hos en nyfødt 
· Hvordan overvinne Tretthet 
· HLR Klasser for Kids 
· Bekjempelse av Free Radical DNA Damage 
· Natt kremer Hva bør du kjøpe? 
· Eksklusivt: Reise Rullestoler 
· A Brief History Of saltvann brystimplantat 
· Bruken for mentol krystaller 
· Hvordan finner du ut hva din resept briller er?