Hvordan bruke Maca

The maca anlegget er dyrket i Andesfjellene i Peru. Etter at det er stekt, smaker roten av planten som butterscotch. Maca inneholder essensielle fettsyrer og et høyt næringsinnhold. Det regnes som noe av en ernæringsmessig kraftpakke når det gjelder å stabilisere kroppen og hjelper både kvinner og menn bekjempe fysiske problemer samt hukommelsestap. Legenden sier at i løpet av Inka-imperiet, soldatene forbrukes maca før du går til krig fordi det ga dem styrke og utholdenhet, men de ble utestengt fra å ta det på andre tidspunkter for å beskytte kvinner som var blitt tatt til fange av sin seksuelle impulser, som var kraftig på grunn av deres maca forbruk. Instruksjoner
en

Velg mellom å ta maca i kapselform eller bruke pulverform. Therootofthematter.ca råder at du kan ta maca med eller uten medfølgende mat, men hvis fordøyelsessystemet er sensitive, vil du være bedre å ta det med mat. Tabletter og ekstrakter er også tilgjengelig, i henhold til macatalk.com (se Ressurser).
2

Mix maca i et glass vann og drikk det rett.
3 < p> Sett maca pulver i frokostblanding, enten varm eller kald.
4

Lag en protein shake eller en smoothie og sette maca pulver i den.
5

Kombiner den maca pulver med fruktjuice, selv om dette kan føre til at gass, ifølge Therootofthematter.ca (se Ressurser).
6

Kjøp økologisk maca. Ifølge squidoo.com, er feltene i Andesfjellene der maca er vokst noen ganger forurenset av området gruver. Hvis du kjøper ikke-økologisk maca, kan du være å kjøpe et produkt som har kvikksølv i den, og du risikerer å få kvikksølv eller bly forgiftning (se Ressurser).

helse

· Hva er Global Service Medical Billing ? 
· Hvordan å stoppe din vrede fra å drepe deg 
· Rollen til Familievernkontoret I St. Petersburg 
· Hvordan Clean Away Bad hud fra Burns 
· Er en elektronisk sigarett som røyking? 
· Slik unngår diabetes insipidus 
· Back Pain Treatment Gjennom Akupunktur 
· HPV Cancer Symptomer 
· Metthetsfølelse 
· Fettsuging Beskrivelse