Cushings sykdom og psykiske lidelser

Cushings sykdom er en alvorlig hormonforstyrrelse knyttet til altfor høye kortisol mengder som kan forårsake alvorlige psykiske problemer. For å komplisere saken, Cushings manifesterer seg også som pseudo-Cushings, et syndrom som kortisol er for høye, men av andre grunner, for eksempel andre typer av endokrine forstyrrelser, alvorlig angst og andre problemer. For de forfulgt av Cushings er motoren alltid kjører på høy grunnet overdoser av kortisol. Nøye overvåking er nødvendig for å kontrollere sykdommen sin verste sidene. Om Cushings

Cushings kan være adrenal-eller hypofyse-baserte fra svulster i disse kjertlene, eller på grunn av formene for kreft. Andre årsaker stammer fra steroider - som Cortef eller prednison -. Foreskrevet for andre helseproblemer
Hva Høyt kortisol Problemer må Fysisk

overabundant kortisolnivå kan forårsake mange fysiske problemer, blant annet høyt blodtrykk, diabetes, insulinresistens, tynning hud og hår, muskelsvakhet, osteoporose og alvorlige vekt gevinster.
Hva Høyt kortisol Problemer Gjør Mentalt

Cushings fører til mange psykiske problemer, inkludert panikkanfall og følelser av undergang, depresjon, trøtthet, irritabilitet, nervøsitet og søvnmangel. Alvorlig angst er også relatert til pseudo-Cushings. Lav libido er en del av lidelsen også.
Alvorlige psykiatriske forstyrrelser

I alvorlige tilfeller av Cushings, psykose og depresjon som krever sykehusinnleggelse er ikke ukjent. Mani og selv eufori er andre mulige utfall, sammen med hjerne tåke og glemsel. Over lang tid, kan kortisol påvirke hjernen negativt, noe som fører til en høy risiko for Alzheimers og demens.
Helseproblemer føre til psykiske problemer

Mange symptomer påvirke lidende utseende - spesielt merkelig vektfordeling, alvorlig vektøkning, og "buffalo hump", der ryggen kurver på toppen, og skaper en hump - så det bør ikke være overraskende at pasienter kan lide selvfølelse og depresjon problemer basert på dårlig helse og en unormal kropp.
Advarsel

Cushings, pseudo-Cushings og andre alvorlige endokrine lidelser er ofte feildiagnostisert. Det er ikke uvanlig for personer med alvorlige endokrine lidelser å ende opp i psykologisk behandling eller innlagt på sykehus uten den viktigste årsaken til deres problemer blir oppdaget.

helse

· Stiv nakke smerte rettsmidler 
· Hvorfor britiske folk behandler tenner I Polen? 
· Salisylater og din Sensitive Skin Er det en sammenheng? 
· Hvordan å bleke falske tenner 
· Hvordan du skal gå på en Watermelon Diet 
· Hvordan sette Borax på huden for Lupus 
· Eksperimentell behandling for eggstokkreft 
· Ferie Diet programmer som fungerer 
· Strep Throat: Symptomer og behandlinger 
· Ernæring for postpolio Syndrome