Hva er antistoffer for forsvar?

Antistoffer for forsvaret immunogblobins, spesialiserte proteiner som blir produsert av legemet i respons til et antigen som kan være fremmede proteiner, virus eller toksiner. Det er den viktigste rolle av det menneskelige immunsystem til å produsere antistoffer. De har evnen til å kombinere med de aller antigener som iverksatt sin produksjon. Antistoffer forsvare folk fra sykdom og sykdom, og dette er grunnen til at de er kjent som antistoffer til forsvar. Hvordan Antistoffer Arbeid

Antistoffer kan sammenlignes med vaktbikkjer. De er utpreget formet molekyler som reiser rundt blodbanen vår jakt etter ukjente, utenlandske bakterier eller virus. Når antistoffer ta kontakt med disse uvelkomne molekyler, binde de fast til dem og handle som en markør som varsler andre forsvarsmekanismer i immunsystemet til trusselen.
Hvordan Antistoffer Se

For å være i stand til å binde fast i fremmede molekyler i blodstrømmen, antistoffer trenger sterke armer. Av denne grunn, de er spesielt formet, består av mange fleksible armer som tillater dem å gripe fast på den fornærmende molekylet. Hvert menneske har millioner av forskjellige typer antistoffer som kan knyttes til ulike molekyler.

Numbers av antistoffer

Mennesker har mer enn 100 millioner forskjellige typer antistoffer, hver i stand til å binde seg til en annen type molekyl. I motsetning til hva mange tror, ​​trenger menneskekropper ikke produsere en ny antistoff hver gang de "møte" et nytt virus, heller antistoffene er laget før kroppen din er infisert med en bakterie eller virus.
Hvor Antistoffer Are Made

blodlegemer som gjør antistoffer er kjent som lymphocites. Lymphocites lage antistoffer ved recombining gener på en annen måte, slik at hver lymphocite gjør en tanke annerledes antistoff. Når et nytt virus eller bakterier kommer inn i kroppen, vil de aktuelle antobodies binde med sine molekyler, som signaliserer til riktig lymphocite å gjøre mer av de aktuelle antistoffene.

helse

· The Truth About Lyric høreapparater 
· Raske Cures for Killing Lopper 
· How To Lose rumpe og lår vekt Fast 
· Hva er fordelene og begrensningene ved Medicare Advantage Plans? 
· Hvordan å vokse og bruke Plantain 
· Hvordan behandle Hepatitt B 
· Tester for perimenopause 
· Hvordan bli kvitt Bed Bugs fra spedbarn 
· Slik unngår smerte under en rotfylling 
· Vaginal Gjær infeksjon Cure