Antibiotika for behandling av akne

Akne er frustrerende fordi det kan bryte ut når som helst. Akne er mest på grunn av hormoner, så det er mer vanlig hos tenåringer. Men voksne kan ha akne, også. Kvinner opplever utbrudd under svangerskapet, menstruasjonssykluser og starte eller stoppe p-piller. I dag er det mange produkter å hjelpe bekjempe akne. Antibiotika er populære valg for moderat til alvorlig akne. Årsaker

hårsekkene på huden er koblet til talgkjertlene, som skiller ut talg for å hjelpe smøre huden og håret. Den sebum reiser opp gjennom håret og på huden. Når kroppen produserer for mye sebum og for mange døde hudceller, talg og cellene størkne forårsaker en plugg. Til slutt, hårsekken veggene ruptur som åpner for enda flere forekomster av sebum og celler. Bakterier bygge, forårsaker betennelse
behandlinger
p Det er to typer behandlinger:. Aktuell kremer og muntlig medisiner. Aktuell kremer fungerer godt på milde tilfeller av akne. Over-the-counter lotions inneholde benzoyl peroksid, svovel, salisylsyre eller melkesyre. Leger foreskrive sterkere kremer. Tretinoin og adapalene arbeide for å hindre plugging av hårsekkene. De er derivater av vitamin A. Oral medisiner inkluderer antibiotika, som legene foreskriver når aktuelle løsninger ikke fungerer alene. De redusere bakterier rundt hårsekkene og bekjempe betennelser. Isotretinoin er en muntlig retinoid brukes for alvorlige tilfeller av akne.

Typer antibiotika

Tetracyclin er den mest forskrevne antibiotika for behandling av akne. Starting medisinen er 500 mg, to ganger om dagen. Du tar det på tom mage for å være effektive. Leger anbefaler det ikke for gravide kvinner og barn under ni år gammel. Erytromycin har anti-inflammatorisk egenskaper. Det reduserer rødhet i lesjoner, dreper bakterier, og er fint med mat. Den vanligvis dosering er 250-500 milligram, to ganger om dagen. Det er trygt for gravide. Minocycline er en tetracyclin derivat. Leger foreskrive det for pustuløs akne. Vanlig dosering er 50 til 100 mg, to ganger om dagen. Det kan føre til svimmelhet, kvalme, hud pigmentering og tann misfarging hvis den er tatt for en lang periode.
Bilder Andre hensyn

Doxycycline er for de som ikke svare på eller ikke kan håndtere erytromycin eller tetracyclin. Vanlig dosering er 50 til 100 mg, to ganger om dagen. Du tar det med mat. Doxycycline fører Søn følsomhet, så mens du tar medisiner, holde seg ute av solen for å unngå solforbrenning. Clindamycin er en aktuell lotion samt en oral medisin. Den vanlige dose er 75-150 mg, to ganger om dagen. Det kan føre til tarminfeksjon.
Bivirkninger

Alle antibiotika kan forårsake vaginal gjær infeksjoner hos kvinner. Tetracyclin er mer sannsynlig å forårsake infeksjon. Alle antibiotika kan redusere effekten av p-piller, så vel. Noen forårsake kvalme, mageproblemer og flassende hud.

helse

· Virkningene av en alvorlig Calf Strain 
· Gode ​​bruksområder for Castor Oil 
· Hvordan du kan forhindre Oral relaterte problemer 
· Hvordan håndtere Denial i Substance Abuse 
· Forstå mer om tannbehandling og Your Smile 
· Ulike typer Blodtrykkmålere 
· Hjem Fitness kan fungere hvis du bruker deg selv og velge riktig program 
· Slik kommer Lean Fast - Supercharing din fettforbrenning innsats 
· Hvordan lage Krykker Comfy 
· Linfrø Oil & Cottage Cheese for Prostate Cancer