Typer menneskelig Fungus

Noen sopp er en del av den normale menneskelige flora, mens andre er opportunistiske agenter for sykdom. Mennesker er utsatt for overfladiske infeksjoner, så vel som dyp og vanskelig å behandle sopp-sykdommer (mykose). Friske mennesker sjelden kontrakt alvorlige mykose mindre det er en alvorlig skade. Normal Flora

gjær Candida albicans er en normal del av den menneskelige vaginal skrift. Normalt er det ikke føre til et problem, men under visse forhold fører det vaginal eller urinveisinfeksjoner.
Dermatofytter

Sopp som infiserer hud, hår og negler kalles dermatofytter . De er vanlige og skjemmende, men sjelden føre til alvorlige infeksjoner
Lung infiserer Sopp

Humans pusten spores daglig -. Vanligvis uten skade. Men immunodeficient pasienter står i fare for alvorlige lunge infeksjoner som kan bli systemisk.
Deep Mycosis

En dyp mycosis er en alvorlig soppinfeksjon i dype vev som ofte sprer til deler av kroppen langt fra originalen området for infeksjon. Nesten alle organer kan bli påvirket. Kilden til infeksjonen er vanligvis spores i lungene eller en traumatisk skade.
Ray Sopp (Actinomycetes)

Selv om ikke virkelig sopp, de "ray sopp" er vanligvis betraktet sammen med andre sopp smittestoffer fordi de forårsake infeksjoner med symptomer som ligner på de som er sett i mykose. De ray sopp er faktisk en type trådformede bakterier som kalles Actinomycetes.

helse

· Hva er Tegn og symptomer på blære og nyrekreft? 
· Bee Propolis Bruker 
· Kan Allergi Årsak Håravfall? 
· Naturlig Poison Ivy Cures 
· Fordeler for Militære Wives i Assisted Living 
· Symptomer på en spenningshodepine 
· Hvordan finne en lege for Disc Disease 
· Hvordan behandle testikkelkreft 
· Bli kvitt akne Overnight Bruke Natural Products 
· Symptomer på leddgikt i Leg