Symptomer på en spenningshodepine

Spenningshodepine er den vanligste typen hodepine, og kan gjøre det vanskelig å gå om dine daglige aktiviteter og utføre oppgaver på jobb og skole. Symptomene på spenningshodepine kan vare i en time eller opptil en uke og inkluderer endringer i syn, søvn og appetitt og smerte som kan være mild til alvorlig. Vurdere denne informasjonen om symptomene på spenningshodepine fra Mayo Clinic. Pain

Dull eller verkende smerter på tvers foran, på siden eller baksiden av hodet er det vanligste symptomet på en spenning hodepine.
Pressure

Følelser av press fra inne i hodet ditt er et symptom på spenningshodepine som kan innebære pannen eller på sidene eller baksiden av hodet ditt.
muskelsmerter

Smerter i skuldrene, nakken eller kjeven er symptomer på spenningshodepine som kan forverres hvis hodepinen blir kronisk eller verre i alvorlighetsgrad.
Tap av appetitt

midlertidig tap av matlyst eller mild kvalme er symptomer på en spenningshodepine som kan bli forverret ved å ta visse smertestillende midler som aspirin som ytterligere kan irritere magen.
Distraksjon

En spenningshodepine kan føre til vanskeligheter med å fokusere oppmerksomheten på oppgavene, spesielt de som krever tett konsentrasjon.
Vision endringer

Spenningshodepine kan forårsake synsforstyrrelser som vassen øyne, sløret eller dobbelt syn som kan forbedre med resten.
Fatigue

Trøtthet og slapphet er symptomer på spenningshodepine som kan forbedres ved å ta smertestillende midler som inneholder koffein i ingrediensene.

helse

· Hvordan rense en Food Pantry
· Foods å spise på No-Carb Diet
· Hva er Remicade? 
· Mestring for pasienter med Alzheimers 
· Slik håndterer Hudproblemer Fra Chemo 
· Discover The Truth About Kollagen hudpleie behandlinger 
· The Top 9 Fish Oil Fordeler bevist av studier 
· Hva som forårsaker Takykardi? 
· Slik unngår du at Anorexia Relapse 
· Egenskapene til Heliodore Crystals