Hvordan velge en Reproductive endokrinolog

Reproductive endokrinologer er leger som hjelper diagnostisere og behandle årsakene til infertilitet hos både kvinner og menn. Mennesker vil besøke en reproduktiv endokrinolog hvis de ønsker å bli gravid og har problemer med å gjøre det. Hvis du trenger å besøke en reproduktiv endokrinolog, finne en god lege er avgjørende. Her er noen ting å se etter når du trenger en reproduktiv endokrinolog. Instruksjoner
en

Snakk med din gynekolog. Gynekologer ofte henvise par til en reproduktiv endokrinolog når de har problemer med å bli gravid. Din gynekolog vil trolig være i stand til å gi deg anbefalinger på reproduktive endokrinologer i ditt område.
2

Spør dine venner og familie for anbefalinger hvis du føler deg komfortabel med å gjøre det. Dine venner og familie kan vite av legene at de har besøkt seg selv eller på annen måte hørt om, og være i stand til å styre deg mot leger i ditt område.
3

Kontakt din helseforsikring leverandøren og finne ut hvis reproduktive endokrinologer og deres tjenester er dekket av helseforsikring plan. Hvis de er dekket (også delvis), finne ut hva reproduktive endokrinologer ta forsikring. Ved hjelp av en lege som tar din forsikring kan spare deg for mye penger nedover veien.
4

Søk på nettet etter reproduktive endokrinologer i ditt område. Det finnes en rekke nettsteder som lar deg søke etter lokale leger med spesialitet, etternavn eller stat. Disse søkene vil gi deg kontaktinformasjon for reproduktive endokrinologer i ditt område, og noen til og med gi vurderinger på legene også.
5

Besøk nettsiden for Society of Reproductive Endokrinologi og infertilitet (Srei ) for å søke etter reproduktive endokrinologer enten ved etternavn eller stat. Leger som kommer opp i et søk på dette nettstedet er bord sertifisert leger og medlemmer av dette samfunnet. Bord sertifisering er viktig når du velger en reproduktiv endokrinolog.
6

Ring kontorene til den reproduktive endokrinologer som du er interessert i. Spør om deres kontor politikk, prosedyrer som de utfører, kostnader og deres suksess priser av produsere friske svangerskap. Du ønsker å velge en reproduktiv endokrinolog hvis politikk du er enig med, og som er vellykket i behandling av infertilitet og i å hjelpe kvinner bli gravid.
7

Har du en første konsultasjon med en reproduktiv endokrinolog. Ta med en liste over alle dine spørsmål og bekymringer om noen behandlinger og deres bivirkninger. Hvis du føler deg komfortabel med legen og tror han har den rette tilnærmingen, gå videre og planlegge behandling. Hvis du ikke liker legen, planlegge en avtale med en annen spesialist for en second opinion.

helse

· Bivirkninger av p-piller på et foster 
· Naturlige måter å øke Dopamin 
· Det? EUR (TM) s Hard To? EUR ~ Kick? EUR (TM) The Habit ...? EUR ~ Bust? EUR (TM…
· Naturlig behandling er den mest moderne og effektiv måte å bekjempe acne probl…
· Hva Antibiotika Cure en blære infeksjon? 
· Omsorgsperson Krav til trygdede i Oregon 
· Hvordan velge den beste tannlege i Austin? 
· Hvordan forklare Diabetes til barn 
· Bruken av Levaquin 
· Forebygge Periodontal sykdom