Naturlige måter å øke Dopamin

Dopamin er en MAO nevrotransmittere i hjernen. Det er en av de mest aktive nevrotransmittere i hjernen motivasjon og belønningssystemet. Dopamin spiller en stor rolle i narkotikaavhengighet siden dopamin nivåer har en tendens til å stige i løpet av en høy og slipp som stoffet forlater kroppen. Dette etterlater en følelse av depresjon og behovet for å bruke stoffet på nytt. Andre sykdommer og lidelser som kan ha sammenheng med lavt dopamin produksjon er Parkinsons sykdom, Attention Deficit Disorder og schizofreni. Ernæring

En av de beste måtene å øke dopamin nivåer er naturlig å spise mat som bidrar til å heve nivået av dopamin i hjernen, inkludert epler, vannmelon, rødbeter, bananer, bønner, kylling, ost , egg og fisk. Disse matvarer inneholder visse forbindelser og aminosyrer som kan konverteres til dopamin i hjernen. I tillegg til de åpenbare fysiske fordeler, blant annet flere av disse matvarene i kostholdet ditt vil føle deg bedre.
Trening

Trening er en måte å både få sunnere og naturligvis øke nivået av dopamin i hjernen. Alle som noensinne har opplevd en "runner høye" vet at kraftig fysisk trening kan gi deg en alvorlig stemning boost. Regelmessig mosjon er en av de beste måtene å unngå depresjon, avhengighet og øke din energi nivå.
Leadership

Noen dyr studier viser at sosial dominans kan ha noe å gjøre med økt dopamin i hjernen. Institutt for fysiologi og farmakologi ved Wake Forest University School of Medicine i North Carolina gjorde en studie som viser at primater høyere i det sosiale hierarkiet hadde de høyeste nivåene av dopamin produksjon i hjernen, mens de primater lavest i hierarkiet hadde lavest dopamin produksjon . Tar på seg en lederrolle i familien din, på jobben, på et idrettslag eller på annen gruppe kan naturligvis føre til økt dopamin nivåer.

helse

· Effekter av trening på blodsukker 
· Cancer Survivor Story Vil du lytte til legen din dersom han sagt til deg Im Sorr…
· Kognitiv adferdsterapi (CBT) og negative automatiske tanker (NAT) 
· Hvordan å fortelle om din ankel eller fot er Broken 
· Hva du virkelig trenger å vite om Hair Growth Treatment 
· Grunnvann Miljørydding Teknikker 
· De forskjellige typer av sigdcelleanemi 
· Billige Landau Scrubs Are A Super våpen i krigen mot Superbugs 
· Virkningene av alkohol på hjernen og beslutningsprosessen 
· Krav til Sterilisering tannlegeutstyr