Innvendige hemoroider Symptomer

Interne hemoroider oppstår når det er økt press rundt indre hemorrhoidal årer, som er plassert inne i endetarmen. Innvendige hemorroider ikke presentere mange symptomer med mindre de er presset utenfor anal åpningen. Blødning

Det vanligste symptomet på interne hemorroider er lyse rødt blod som du kanskje legge merke til på toalettpapir eller dekker avføring. Dette er vanligvis den første indikasjonen på hemoroider.
Utstående Interne hemorroider

Overdreven straining kan tvinge en intern hemorrhoid å presse ut gjennom analåpningen. Denne tilstanden kalles en utstående intern hemorrhoid.
Anal Ubehag

Anal ubehag er ikke et vanlig symptom hos personer som lider av interne hemorroider. Men hvis hemorroider stikker utenfor av anus, kan de bli smertefullt og irritert.
Kløe og hevelse

Innvendige hemorroider kan forårsake alvorlig kløe i anal region. Over-the-counter medisiner, for eksempel tucks medisinert salve, kan bidra til å lindre kløe og ubehag som følge hemorroider.
Lekkasje av avføring

Når en intern hemorrhoid stikker , kan det føre til konstant lekkasje av avføring. Dette kan være veldig flaut, ettersom det er ukontrollerbare og kan skje uten forvarsel.
Symptomer som trenger øyeblikkelig legehjelp

Noen symptomer på hemoroider er uunngåelig, men de kan være trygt behandles hjemme. Men det er visse symptomer som krever en rask besøk til legen din. Disse symptomene er: svart eller tjæreaktig avføring, blodpropp, blod i avføringen, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet og massive rektal blødning

.

helse

· Personal Trainer La Jolla Eating For Maks effekt 
· Hvordan komme seg fra ACL Kirurgi 
· Hvordan å bleke Porselen Proteser 
· Slik lindrer kløe og irritasjon med Natural Cures for gjær infeksjoner 
· Kosmetikk som forårsaker hudirritasjon-Is Your Skin Care Making Your Skin Verre…
· Slik praksis Radical Aksept 
· Hva brukes til å frastøte myggstikk? 
· Fast Vekttap - Gode valg Med vekttap piller 
· Seratonin Syndrome 
· Organic Goji Berry Ekte Wonder Of The Mother Nature