IBS symptomer hos menn

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en vanlig lidelse som rammer så mange som 1 av 5 personer. Sykdommen er ofte referert til som en spastisk colon og er forbundet med abdominal smerte og ukontrollerbare avføring. Det finnes ingen spesifikk test for å diagnostisere sykdommen, selv om legen din kan bestille en koloskopi for å gi mer informasjon. IBS er vanligvis diagnostisert gjennom rapportering av spesifikke symptomer og utelukker andre lidelser. Selv om sykdommen er mer vanlig hos kvinner, det påvirker millioner av mennesker over hele verden. En studie ved UNC Center for Funksjonell GI og motilitetslidelser har funnet ut at det kan være forskjeller i symptomer og effekt av behandling for IBS mellom menn og kvinner. Fysiologi

Den mannlige magen kan være mindre følsom enn den kvinnelige. Dette antas å være relatert til de forskjellige hormonelle nivåer av kvinner og menn.
Bilder Ulike Symptomer

symptomer som oppblåsthet, ufullstendig evakuering og slim i avføringen er mindre ofte rapportert hos menn. Forskjellene i antall rapporter om andre symptomer kan være relatert til manglende data for menn med IBS.
Universal Symptomer

De fleste symptomene på IBS er rapportert i både menn og kvinner i sammenlignbare priser. Disse symptomene kan omfatte ukontrollerbare avføring, magesmerter, forstoppelse og gass.
Behandling
p Som bemerket av UNC senter studie, kan noen smertestillende medikamenter være mindre effektive i gi lindring for menn. Det er også mistanke om at menn er mindre sannsynlig å oppsøke lege for behandling av IBS.
Outlook
p Det er viktig å merke seg at det ikke er så mye data om IBS om hanner som det er for kvinner. Dette kan være en grunn for motstridende data i symptomer hos menn og kvinner.

helse

· Multippel sklerose ansikts Symptomer 
· Hvordan å hoppe starte mensen Etter lite karbohydrater 
· Hvordan håndtere et barn som har svelget en Mothball 
· Slik bruker du en Waterpik uten å bli Soaked 
· Symptomer etter røykeslutt 
· Om lungeproblemer hos nyfødte 
· Fast Vekttap tips for bedre vekttap resultater 
· Hvordan finne en homøopatisk lege 
· Hva er årsaken til lav Blodplater Øke Blodplater Naturligvis 
· Hvordan regrow mistet håret den naturlige måten