Om Irritabel tarm syndrom & Hodepine

Irritabel tarm syndrom (IBS), også kalt slimete kolitt eller spastisk colon, er en tarminfeksjon. For mange er det ofte ledsaget av hodepine og andre funksjonsforstyrrelser. Noen medisiner foreskrevet for dette har hodepine som en mulig bivirkning. Mange med IBS får hodepine når involvert i anstrengende aktiviteter. Irritabel tarm syndrom (IBS)

Irritabel tarm syndrom er når avføringen beveger seg enten for sakte eller for fort gjennom tarmen. Krampe-lignende smerter eller umiddelbar diaré utbruddet resultater fra dette.
Årsaker

Stress, depresjon og angst er alle mulige årsaker til IBS. Interessant, hodepine også utløses av disse faktorene, selv i de som ikke lider av IBS.

Hodepine

Hodepine er et symptom på IBS, men er også forårsaket av de samme faktorene som er medvirkende til IBS. Medisiner tatt for IBS noen ganger resultere i hodepine.
Livsstilsendringer

Stress reduksjon er nødvendig for de med IBS. Nøye oppmerksomhet til kosthold kan også hjelpe. Ekstra hvile og mosjon lindre symptomene.
Medicines

Du kan være i stand til å redusere hodepine ved å ta ibuprofen. Leger foreskrive spasmolytiske medisiner og kan også foreskrive en smertestillende for lindring av IBS symptomer.

helse

· Fordeler og ulemper av urin Drug Testing 
· Hvordan hjelpe et barn med Cerebral Parese 
· Om Calorie Charts 
· Hvordan bruke olivenolje til Shave 
· Skadevirkninger av bileksos 
· Mulige bivirkninger av Klorokin 
· Reiki Gruppe Healing 
· Interessante fakta om Stem Cell Research 
· Hvordan diagnostisere Kavernøse Angioma i Spine 
· Ekteskapelig misbruk grunn Alkohol