Sammenheng mellom irritabel tarm syndrom og overaktiv blære

Irritabel tarm syndrom og overaktiv blære kan være nært koblet når de opptrer sammen. Irritabel tarm syndrom (IBS) og overaktiv blære (OAB) forekommer ofte hos kvinner, og er preget av kramper i nedre tarmkanalen eller kolon. Selv om IBS hadde blitt anerkjent som en lidelse for de siste 50 årene, har det først nylig har fått betydelig oppmerksomhet i det medisinske fellesskapet. Personer med disse to lidelser ofte opplever plager når de begynner å føle symptomer som kommer på og kan være redd for pinlige ulykker. Om

En høy andel av personer med overaktiv blære har også lidelser som irritabel tarm syndrom og fibromyalgi. OAB og IBS forekommer dobbelt så ofte hos kvinner som de gjør hos menn, og det er antatt at hormoner spiller en rolle i de to lidelser. Selv om mange enkeltpersoner opplever milde symptomer og er i stand til å leve normale liv, noen pasienter er alvorlig svekket av sine symptomer.
Årsaker
p Det er ikke klart forstått nøyaktig hva utgangspunktet forårsaker IBS og OAB. Ifølge Mohammed El-Baba, MD av Wayne State University School of Medicine, i tarmkanalen, glatt muskler kontrakt for å tillate mat og væske å passere gjennom fordøyelsessystemet. I tilfellet med personer med IBS, sammentrekningene forekommer unormalt hurtig, som resulterer i symptomer på IBS. En lignende prosess forekommer med OAB. Selv om væsker er til slutt bearbeidet gjennom nyrene, blæren sender en melding til hjernen når det bare er halvfull, istedenfor de vanlige tre fjerdedeler til helt full. Som et resultat, i begge plager, får kroppen meldingen til raskt eliminere avfallsstoffer.

Forekomst

Ifølge National Digestive Diseases Clearinghouse, satsene for IBS og OAB er betydelige. Det er anslått at om lag 20 prosent av den voksne befolkningen i USA er rammet. Det er også anslått at om lag 50 prosent av berørte folk begynner å få problemer før fylte 35 år. Omtrent 50 prosent av personer med irritabel tarm-syndrom også har symptomer på overaktiv blære problemer.
Symptomer

symptomer på irritabel tarm syndrom og overaktiv blære har noen likhetstrekk, men er også dramatisk annerledes på mange måter. For personer med IBS, symptomer inkluderer magekramper, oppblåsthet, gass, forstoppelse og diaré. Ifølge Horowitz, for personer med overaktiv blære, symptomer inkluderer hyppige følelser av å måtte urinere. Urination kan resultere i enten "tørr" OAB, hvor det ikke er nok til å gå urin, eller "våt" der det finnes urin, men pasienten kan ha vanskeligheter med å nå frem til toalettet i tid. Begge forholdene omfatter trykket og melding fra hjernen til raskt eliminere avfall. Inkluderer
behandlinger

behandlinger for IBS medisiner, stress reduksjon, diett endringer og innføring av fiber, ifølge National Digestive Diseases Clearinghouse. For personer med OAB, omfatter behandling medisiner for å bremse ned blære spasmer og trene blæren til å bremse ned ved sakte forlenge tiden mellom urinering.

helse

· Spa-pakke opplevelser på Store 
· Fast Vekttap suppe Diet 
· Hvordan spise mer vitamin B1 
· Tannproblemer Erased bruke laserbehandling 
· Utøve Tilbakelent sykler: Miracle maskiner som kan Slim You Down 
· OSHA Brannsikkerhet 
· Hvordan avlaste bivirkninger av prednison 
· Smittsom stadier av et forkjølelsessår 
· Bivirkninger av Novolog 
· Slik reparerer revet muskler i Magen