Hva er behandlingen for Joint Pain i Lupus?

Lupus er en kronisk inflammatorisk sykdom som rammer mange deler av kroppen, spesielt hud, ledd, blod og nyrer. På grunn av sine lignende symptomer med andre sykdommer, er det ofte feil diagnose. Artritt og lupus både forlate sine ofre med betennelse i ledd og muscles.Many av medisiner som er foreskrevet for en av de sykdommer som kan brukes i behandling av den andre. Revmatolog

Leger som behandler lupus kan behandle ulike aspekter av symptomene. En revmatolog er en medisinsk spesialist som spesifikt behandler muskler og ledd. Noen medisiner som er foreskrevet må bestilles av en revmatolog. Avhengig av faktorer som alder, generell helse, livsstil og symptomer, vil legen utforme en plan for behandling og gjenvinning.
Corticosteroids

The Food and Drug Administration (FDA) har godkjent kortikosteroider for behandling av lupus. Disse steroider blokkere produksjonen av postaglandins som forårsaker inflammasjon. Ulempen er at de hindrer funksjon av hvite blodlegemer som hjelper immunforsvaret.
Prednisolon, prednisolon

På midten av 1960-tallet, den Schering Corporation introduserte prednison og prednisolon under merkenavnene Meticorten og Meticortelone, henholdsvis. Disse syntetiske steroider undertrykke binyrene. Det er nå generiske versjoner av disse tilgjengelige fra andre produsenter. I tillegg til sin evne til å redusere betennelse, de er effektive på å bekjempe svulster.
Hydroksyklorokin

Dette stoffet er mye brukt i behandling av malaria, og brukes også til å bekjempe betennelser. Leger foreskrive det for revmatoid artritt og lupus. Stoffet forhindrer nedbryting av de røde blodcellene og beskytter hemoglobin. Stoffet ble godkjent av FDA i 1955.
Aspirin

For generell smertelindring og for å redusere betennelse, er aspirin en enkel å skaffe rette. Ingen resept er nødvendig, og det er svært effektiv i behandling av muskelsmerter. Sammen med andre medisiner, er aspirin en god behandling for lupus symptomer.

helse

· Vanlige problemer og løsninger til bruk av CPAP masker 
· Emu Herbal Oil Oppskrifter 
· Bivirkninger av Migrene 
· Hvordan få Makrobiotiske Diet Recipes 
· Positivt og ulemper av Adderall 
· Natural Skin Care Fordeler og Pros 
· Effektive HGH kosttilskudd 
· Acai Berry: 3 klare fordeler av Acai Berry Fruit 
· Langsom metabolisme og medisiner 
· Rapid Nikotin Detox