Først MS Symptomer

Multippel sklerose er en autoimmun lidelse der kroppens immunforsvar angriper myelin, fettstoffer slire som beskytter nervene, til slutt resulterer i forringelse av nerver selv. Alvorlighetsgrad og symptomer på MS varierer fra en lidende til en annen. Risikofaktorer

Faktorer som kan øke risikoen for å utvikle MS inkluderer alder, kjønn og familiens historie. Personer med andre autoimmune sykdommer, for eksempel stoffskiftesykdommer eller type 1 diabetes er også høyere risiko.
Symptomer

Tidlige symptomer inkluderer synsproblemer som tåkesyn eller dobbeltsyn , prikking eller nummen følelse vanligvis begynner på slutten av ekstremitetene og flytte oppover, og muskelsvakhet og kramper.
Diagnose

Selv om ingen spesifikke tester eksisterer for å diagnostisere MS, leger bruker ulike prosedyrer som for eksempel blodprøver, en Spinal Tap og MR for å utelukke andre tilstander som kan gi tilsvarende symptomer.
Behandling

Selv om det ikke finnes noen kur for MS, det finnes effektive medisiner og strategier tilgjengelig for å håndtere symptomene på sykdommen og bedre motorisk funksjon.
Prognose

MS er ikke en dødelig sykdom, selv om det ikke påvirker negativt den lidende liv. Med riktig medisinering og terapi, kan personer med MS leve normale eller nesten normal levetid.

helse

· Prinsippene bak Squat 
· Bivirkninger av nesespray Addiction 
· Mineral Makeup For Your Teen Datter: Keep It Natural & Her huden sunn 
· Belly Burner: Nå kan du miste inches uten slaving borte At The Gym 
· Botemidler for Gentital Vorter 
· Absorberende Urter 
· Alternativer til Radiation kjemoterapi 
· Hvordan få HM Flash i Pokemon FireRed
· Theres ingenting bedre: Reise Rullestoler 
· Hva er Nedsatt kreft?