Hvordan identifisere symptomer på dehydrering

Dehydrering er forårsaket på grunn av mangel på tilstrekkelig væskeinntak av kroppen. Dehydrering rammer både unge og gamle, og er spesielt farlig i spedbarn og pensjonister. Mens dehydrering kan være mild, moderat eller alvorlig, er noen form for dehydrering ikke bra for kroppen og kan føre til en rekke problemer dersom ikke behandlet umiddelbart. Kroppen krever en viss mengde væske for å kunne utføre på optimalt nivå, og væsker er viktig for alle systemer i kroppen, deriblant sirkulasjons, fordøyelses-og urinveisinfeksjon. Lære å identifisere symptomene på dehydrering hjelper mennesker for å forhindre det, så vel som for å identifisere risiko og komplikasjoner forbundet med det. Du trenger
Vann
Vis flere instruksjoner
Symptomer
en

Erkjennelsen dehydrering, som er en mangel på tilstrekkelig væske i kroppen: Tidlige symptomer kan være økt tørste (eksperter sier at hvis du opplever cravings for væsker, er du allerede dehydrert), tørr munn, og i alvorlige tilfeller, en hoven tunge.
2

Se på pasientens urin. Et annet viktig tegn på dehydrering er mørk eller gul urin. Mange tror at urinen er ment å være gul, men faktisk, jo klarere urinen, jo bedre. Væsker bidra til å skylle giftstoffer og avfallsstoffer fra kroppen, og det er derfor det er så viktig å opprettholde væskeinntaket for maksimal nyrefunksjon
3

Studer pasientens utseende:. Moderat til alvorlige tilfeller av dehydrering kan bemerkes av utseendet på rynkete hud eller innsunkne øyne. Spedbarn kan ikke være i stand til å produsere tårer da gråt. Voksne kan oppleve at de ikke blir svett. Disse symptomene oppstår fordi kroppen sliter med å holde væsker inne.
4

Sjekk for økt hjertefrekvens og pust, som kan bli angitt av de som lider av alvorlig dehydrering. Lavt blodtrykk kan initiere besvime, svimmel opplevelser.
5

Hold øye med pasienten. Lavt blodtrykk, økt hjertefrekvens og pustevansker slutt fører til ekstrem svimmelhet og forvirring. I Dire situasjoner, kan personen miste bevisstheten og kan også skli inn i koma.

helse

· Urter som hjelper skjoldbruskkjertelen 
· Fregner være et viktig formål 
· Hva er behandlingen for Plakk av abdominalaorta? 
· Lab Safety Tips 
· Øvelser for å styrke korsryggen 
· Oppblåsthet rettsmidler for å gjenopprette Digestive Helse 
· Hva er Lumbago? 
· Hvordan forberede glukoseoksidase 
· Matvarer som har positiv innvirkning på Acne 
· Typer av Smoking