Hvordan behandle Overdreven Siklende

Overdreven siklende oppstår når spytt drypper på grunn av mangel på bevissthet å svelge spytt. Du kan finne dette er barn og voksne med visse funksjonshemninger. Den tekniske termen for siklende er Sialorrhoea. Sikling kan være irriterende når du trenger å holde skiftende skjorter eller smekker, og det kan også være pinlig når det gjøres i det offentlige. Det er et par ting du kan gjøre for å behandle siklende. Du trenger:
Specialist
Medisiner
Surgery
Vis flere instruksjoner
en

Oppdag bakenforliggende årsaker og behandle dem først. I mange tilfeller siklende kommer fra noen form for annen tilstand eller sykdom som kan fikses. Når det er fast enn den sikling ikke lenger utgjør et problem. En lege er den eneste som kan fortelle deg om din siklende er forårsaket av noe annet.
2

Arbeidet med atferd modifikasjon. Barn som sikle ofte gjør det fordi de ikke svelge ofte nok, og de vet ikke at de er vel å svelge. Barn trenger å jobbe med en spesialist som kan hjelpe dem å endre denne atferden. Barn kan lære om munnen og hvordan deres munn arbeid, hvordan å svelge mer, og de kan arbeide på sine svelge ferdigheter. Atferd spesialister og logopeder er begge utdannet til å jobbe med dette.
3

Benytt deg av medisinske behandlinger. De gjør en tablett som heter atropinsulfat tabletter som reduserer spytt. Denne tabletten er vanligvis brukt sammen med oppførselen modifikasjoner. De anbefaler også Botox-injeksjoner for å redusere sikling, men dette er ikke noe du ønsker å gjøre til barn. Gjennomgå
4

kirurgiske prosedyrer. Dette bør være en siste utvei når alle andre alternativer har mislyktes. Det er operasjoner som du kan ha utført som reduserer mengden spytt som er opprettet. Denne operasjonen er ikke anbefalt for alle barn under 6 år.

helse

· Hvordan leve med depresjon Apathy 
· Hvordan behandle angst hos eldre 
· Tegn og symptomer på lymfom hos voksne 
· Mer Omsorg And Living behandling for kvinner 
· Farene ved høyt kaliumnivå 
· Hva er visuelle og auditive registre? 
· OSHA Stige Krav 
· Hvordan å behandle flass med aloe vera 
· Strategier for Passerer en nyrestein med lite Pain 
· Tool Kits Kom Handy Under Emergency