Om Dialyse Technology

Dialyse er en medisinsk prosedyre som brukes til å replikere i filtreringen av nyrene hos pasienter med begrenset eller ingen nyrefunksjonen. I de senere årene har teknologien og teknikker i dialyse prosessen har utviklet seg mye, åpner mange nye muligheter for de som krever hyppige dialyse prosedyrer. Fakta

Nyrene filtrerer en persons blod og fjerne overflødig vann og mineraler fra blodet. Uten denne naturlige filtreringssystem i orden, vil en pasient vanligvis dør av komplikasjoner i løpet av relativt kort tid. Den primære metode for å behandle slike pasienter kalles dialyse. Uten moderne dialyse, ville de med sviktende nyrer eller nonfunctioning nyrer generelt dø. Dialyse teknologien fortsetter å utvikle seg, også, med håp om at de som krever permanent dialyse vil være i stand til å føre mer normale liv.
Type
p Det er flere ulike typer dialyse teknologien som brukes i dag. Alle av dem har fordeler og risikofaktorer, og noen kan anvendes i kombinasjon med others.Hemodialysis passerer pasientens blod gjennom en maskin som filtrerer ut de samme basiske forbindelser og mineraler som nyrene ville ikke under vanlige circumstances.Peritoneal dialyse, på den annen side innebærer innføring av en filtrering væske inn i kroppshulrommet. Denne væske bruker deretter en del av tarmen som et filter og fjerner den nødvendige avfall. Væsken blir senere pumpes tilbake ut av kroppshulrommet og excreted.Hemofiltration er svært lik hemodialyse ved at den bruker en filtrering maskin. Den viktigste forskjellen er at denne formen for dialyse teknologien bruker et nytt filtreringssystem som viser lovende som en langt bedre måte å gjøre nyrene 'work.Lastly, intestinal dialyse er en relativt ny dialyse teknologi der pasienter konsumerer store mengder fiber og bruk den påfølgende bakterievekst å hjelpe filtrere unødvendige forbindelser og for å holde de forbindelser fra å bli absorbert i tarmen.
Fordeler

Hemodialysis har vært standard dialyse teknologi for en stund. På grunn av dette, er dens primære fordelen at det har blitt studert i detalj og alle dens effekter er meget godt forstått av det vitenskapelige samfunnet. Den store fordelen med peritonealdialyse er det faktum at det kan gjøres hjemmefra, etter trening, og kan gi rom for en litt mer normal livsstil og tidsplan. Hemofiltrasjon er trolig den mest lovende dialyse teknologi. Selv om det ikke har den etablert track record av hemodialyse, ser hemofiltrasjon svært lovende og kan være et mye bedre alternativ behandling. Den viktigste fordelen med intestinal dialyse er at det er ikke-invasiv.
Risk Factors

Hver av de ulike dialyse teknologi kommer også med sitt eget sett av risikofaktorer og komplikasjoner. For eksempel er hemodialysepasienter og hemofiltrasjon pasienter begrenset fordi de trenger ofte å få dialyse flere ganger hver uke. Plus, det er den potensielle risikoen for at selv de beste filtrering ikke vil gjøre en god nok jobb, og at de vil gi etter for sykdommen sin til tross for sin beste innsats otherwise.Those pasienter som prøver å gå en mindre invasiv, planlagte ruten vil ofte velge peritoneal dialyse eller intestinal dialyse. Den største ulempen til en av disse metodene er at de ikke er underlagt medisinsk regulering og også ikke er så effektiv som den direkte blod-filtrering metoder. Dessuten kan de som bruker peritonealdialyse føre seg uopprettelig skade hvis prosedyren gjøres feil.
Evolution

Den grunnleggende utviklingen av dialyse teknologi vil fortsette å være en søken etter metoder for blod filtrering som ikke krever stadige, lange, dyre besøk til en dialyse klinikk. Den trist faktum for de fleste pasienter, er imidlertid at dialyse-teknologien har utviklet seg ikke bare langt nok til å gi rom for et normalt liv. Fremtiden for dialyse teknologi er fortsatt usikkert, men mange håpefulle studier er i gang, og det er mye håp i det medisinske miljøet at fremtidige behandlinger og teknologi kan eliminere behovet for dialyse helt.

helse

· Naturlige måter å gjøre håret vokse raskere 
· De beste måtene å umiddelbart Lower Blood Pressure 
· Viktigheten av Water Quality Testing 
· Den beste behandling for avansert prostatakreft 
· Hvordan koble EKG Leads 
· Hva er medievold? 
· Kjemisk ubalanse behandlinger 
· Dental Farer av høy PSI Water Rengjøring av tennene 
· Hvordan å ri en hest Etter Hip Replacement 
· Jumping Spider Bite Symptomer