Hvordan diagnostisere sykdommer ved hjelp Symptomer

Sykdommer kan manifestere seg i en rekke symptomer som ofte kan gi ledetråder til hva sykdommen er. Selv om symptomene på en sykdom kan variere fra person til person, er det vanligvis disse symptomene at helsepersonell bruker for å begynne å få en idé om hva sykdommen kan være. I mange tilfeller er en sykdom kan diagnostiseres omtrent fra symptomene. Men definitive diagnoser krever medisinske tester. Du trenger
Medisinsk undervisning bøker
Vis flere instruksjoner
en

Identifisere den primære symptom. Den primære symptom er ofte smerte. Få så mye informasjon om den primære symptom som mulig - slik som plassering, alvorlighetsgrad og en generell beskrivelse av symptomet. For eksempel, hvis den primære symptom er smerter, må du vite om det er en brennende eller en verkende smerter. For hoste, er hosten vått eller tørt?
2

Identifiser sekundære symptomer. De sekundære symptomene er ikke de mest fremtredende symptomer, men er andre klager på at pasienten kan ha, og kan gi ledetråder til den underliggende sykdommen.
3

Identifiser tidslinjen. Finn ut når symptomene startet og om de fikk bedre eller verre over tid. Noen sykdommer har en karakteristisk tidslinje for sine symptomer.
4

Oppdag ting som forverrer symptomene. Hvis den primære symptom er smerter, finne ut hva som gjør vondt verre - det være seg en viss form for bevegelse eller en stilling -. Kan bidra til å identifisere sykdommen
5

Finn ut hva som gjør symptomene bedre. Hvis noen medisiner (eller is, eller hvile) lindre symptomene, kan dette hjelpe med å diagnostisere sykdommen.
6

Match opp symptomer med sykdommer. Den primære symptomer bør være fokus, men du bør bruke de andre symptomene å begrense listen over sykdommer. Generelt, basert på symptomer vil du ha noen mulige sykdommer å se på, men dette vil gi deg en idé om hva andre tester for å gjøre.

helse

· Tai Chi for revmatoid artritt 
· En anerkjent Anti Aging Skin Care System 
· The History of Serologi 
· Hva er bivirkningene av å ta DHEA? 
· Hvordan Hypnose Seduction kan brukes til å oppnå dine mål 
· Health Information Management 
· Eggstokkreft Stages 
· Hypofysetumor synsnerven Eye Test 
· Er du ute etter astmasymptomer? 
· Hvordan hjelpe autistiske Voksen Barn finne en jobb