MS smerter Symptomer

Multippel sklerose, forkortet MS, er sykdom som påvirker hjernen og ryggmargen. Selv om symptomene varierer med hver enkelt, vanligste symptomene er smerter eller problemer med leg bevegelser som å gå. Leg smerte er et generelt uttrykk for å beskrive en hvilken som helst ubehag i en eller begge av bena. Beskrivelse

MS er en autoimmun sykdom, som betyr at kroppens immunsystem er overaktiv, og som et resultat, angriper sine egne celler. I tilfelle av MS, angriper immunsystemet det sentrale nervesystemet, som er sammensatt av hjernen og ryggmargen. Mer spesielt påvirker MS nervecellene evne til å kommunisere med hverandre. I dag er det ingen kur for MS og prognosen er det vanskelig å forutse den enkeltes erfaring med sykdommen er forskjellig.
MS symptomer

Vanlige symptomer på MS er nummenhet , redusert smerter i armer eller ben, vanskeligheter med å bevege armer og ben, sløret tale, skjelvinger i bena eller armene, svakhet i ben eller armer, synstap, dobbeltsyn, oppmerksomhet span, nedsatt hukommelse, tretthet, hørselstap, svimmelhet, forstoppelse, inkontinens, hyppig vannlating og avføring lekkasje.

Teller

Medisiner kan gis for å bremse utviklingen av sykdommen og for å kontrollere symptomer. I tillegg kan fysioterapi, logopedi, ergoterapi, planlagte treningsprogrammer, god ernæring, og hjelpemidler, for eksempel rullestoler, hjelpe pasientene leve bedre med MS.
Leg Pain

Den vanligste årsaken til smerter er fysiske skader. For eksempel kan sklir og faller, rovdrift og andre leg muskelskader forårsaker ømhet i bena. Ryggskader kan også føre til isjias, en stikkende smerte nedover beina. Frakturer, som er brutt eller sprukket bein, forstuinger og belastninger er de vanligste formene for beinskader. Leg smerte kan også være et symptom på sykdom. For eksempel bør personer med dyp venetrombose, eller DVT for kort, erfaring kroniske smerter i låret og leggen.
Expert Insight

Enhver vedvarende smerter være diskutert med en medisinsk faglig. Men få umiddelbar behandling hvis benet eller ben blir hovne, har du en feber, forverrer smerten med aktivitet eller bevegelse.

helse

· Hvordan justere Glasses 
· Amoxicillin i behandling av Lyme Disease 
· Om WebMD 
· Hvordan gjenkjenne symptomene på en sovepille Overdose 
· Slik Cure Joint Pain 
· Tea tree olje Farer 
· Tannlege Austin: A Matter Of Excellence 
· Hvordan vite om du har kommet Iført riktig størrelse High Heels 
· Hva er forskjellen mellom herpes og munnherpes? 
· Har Burn Protein Fett?