Hvordan redusere risikoen for muskel stammer og forstuinger

Du vet at du har overdrevet det når du føler at skarp smerte jabbing din skulder, ben eller siden. Enten det er smerte eller bare en plutselig stivhet, er kroppen din forteller deg å stoppe - you've overused muskler og leddbånd som holder skjelettet sammen og hjelpe deg å flytte. Du har kanskje strukket eller revet en bit av muskelvev eller sene - en belastning - eller du kan ha revet eller sprukket en ligament - en forstuing. Unngå smerter forårsaket av disse skadene gjør det verdt å ta noen enkle trinn for å minimere sjansen for å lide en. Instruksjoner
en

letthet inn i treningen. Hver gang du planlegger noe som er en endring fra den vanlige rutinen, som et treningsprogram, starter gradvis med hjelp av legen din, en trener eller fysioterapeut. Før du begynner på et treningsprogram, sjekk med legen din for å være sikker på at du er i stand til å gjøre den nødvendige trening og at det faktisk vil hjelpe deg.
2

Varm opp før enhver aktivitet som innebærer trening. Som inkluderer luking i hagen, klippe plenen og flytting vinterklær til loftet samt løpe maraton. Gjør noen svinger og strekker før husarbeid får muskler og leddbånd avslappet og klar til å takle bevegelse og vekt som de vil bli brukt.
3

Lær å løfte og bøye retten måte, ved hjelp av bena i stedet for ryggen din. Holde ryggen rett og bøying fra knærne er den beste måten å unngå rygg belastning, en av de mest vanlige stammer.
4

Unngå vanskelige oppgaver som understreker muskler. Bruk riktig utstyr for en oppgave. Se på hvordan du skal bruke musklene før du begynner og gjøre det lettere for deg selv. Få noen til å hjelpe med de store vinduene og aldri stå på øverste trinn av en stige, flytte nærmere oppgaven din.
5

Bryt opp repeterende oppgaver. Gi musklene en pause og bruke dem annerledes en stund for å holde dem smidig og unngå stivhet eller verre. La resten av de åtte dusin pepperkaker for i morgen, vaske resten av de 47 vinduer på onsdag, så resten av hyllene for bokhyllen en annen dag.
6 p Hvis du overdriv, din Kroppen frigjør stoffer som stimulerer nervene rundt muskel eller ligament berørt. Dette er stivhet eller smerte du føler. Stopp hva du gjør og hvile muskelen. Berolige den med en aktuell gni som kjøler eller varmer området, avhengig av skaden. Muskel stammer vanligvis svarer godt til kjøling og hvile, men hvis smertene er intense eller ikke reagerer på en gni og hvile, kan du ha revet en muskel, sene eller ligament og bør oppsøke lege umiddelbart.


helse

· Hvordan å avgifte med Cranberry 
· Medicare Advantage Krav 
· Hva er bivirkningene av laser resurfacing? 
· Forplikte Stop Smoking pastiller Side Effects 
· Hvordan Breast Actives Cream! Naturlig bryst Enhancer Cream 
· Kalorier Hvor mange trenger du? 
· Bivirkninger av Sirolimus 
· Hva er HCPCS Modifiers brukes til? 
· Effekter og underverkene i menneskelige veksthormoner 
· Ved hjelp av kollagen for huden din