Hva er cyclobenzaprine 5 Mg?

I en verden av muskelsmerter, er det mange alternativer som tilbys i dag. Fra smerte medisiner for å muskelavslappende, sjansene er hvis du lider av muskelspasmer eller belastning, det er en løsning for deg. En form for lettelse som kan hjelpe deg er det cyclobenzaprine 5 mg tablett, som er en mild men effektiv muskelavslappende middel som kan hjelpe deg å avlaste de frustrerende smerter og plager. Hva er cyclobenzaprine?

Cyclobenzaprine er en mild muskelavslappende middel som brukes i behandling av muskelkramper og belastning. Takket være den milde oppførsel, det fungerer godt for behandling av en bestemt muskel området uten å påvirke resten av kroppen din. Det er ofte foreskrevet i generisk form som flexeril og Fexmid. Mens det er foreskrevet i både 5mg og 10mg former, er 5mg bedre for de med høy følsomhet for resepter.
Hvordan er det foreskrevet?

Avhengig av din tilstand, en lege kan foreskrive cyclobenzaprine 5mg tas en rekke måter. Det kan tas flere ganger om dagen, vanligvis ikke mer enn tre, for å kontrollere en muskel belastning over en tidsperiode, og det kan også tas ved tidspunktet for smerte for de som har flareups. Den er ment å bli tatt i løpet av en kort tidsperiode, vanligvis ikke mer enn tre uker. Det er ofte foreskrevet i forbindelse med fysioterapi også.
Noen vink med cyclobenzaprine

En stor ikke gjør det når du tar cyclobenzaprine 5mg er å holde seg borte fra alkohol, som kan forårsake døsighet og kvalme. Cyclobenzaprine er en trisykliske antidepressiva, som et resultat, kan ta det føre til langsom tenkning og reaksjonstid, så alltid være forsiktig med å kjøre eller gjøre noen form for anstrengende aktivitet mens du er på medisiner. Unngå også andre stoffer som endrer humøret eller din fysiske tilstand, for eksempel anti-depressiva eller narkotiske smertestillende medikamenter, med mindre annet er fortalt av legen din.
Bivirkninger av cyclobenzaprine

Bivirkninger av cyclobenzaprine 5mg er lik de andre muskelavslappende. De 5mg tabletter er ofte foretrukket fordi i studier, angrep av bivirkninger som tretthet og munntørrhet var mindre enn de som presenteres av 10mg tabletter. Dosen på 5 mg kan fortsatt bære med seg en rekke bivirkninger, though. Vanlige de kan inkludere tretthet, kvalme eller svakhet. Flere alvorlige bivirkninger kan være hallusinasjoner, økt hjertefrekvens og beslag. Hvis foreskrevet medisin, vil du motta instruksjoner som inneholder alle de bivirkninger å se opp for, så sørg for å lese alt før du starter stoffet.
Snakk med legen din
p Som med alle medisiner, hvis legen foreskriver du cyclobenzaprine 5mg, sørg for å diskutere eventuelle andre legemidler du er på, eller enhver aktivitet som du tror kan påvirke helsen i forbindelse med cyclobenzaprine.


helse

· Hvordan bruke Vibrasjoner Strokes i Sports Massage 
· Kjenne Injury På andres eiendom 
· Hvordan få tannregulering Go Faster 
· Slik Spot Stroke Symptomer 
· Enkle trinn til Finne en Austin Tannlege 
· Hvordan bruke Cleaning Products Trygg under graviditeten 
· Årsak til Teenage Depresjon 
· Hvor å finne ekte Ernæring Fakta 
· Hvordan å opprettholde en sunn Daily Diet
· Hvordan du raskt bli kvitt forkjølelsessår