Symptomer på Thoracic interkostale nerveskader

De interkostalrom nerver er bunter som ligger langs thorax nerver i ryggraden og tilbake. Når disse områdene er skadet, viser den personen spesifikke symptomer. Ikke alle lider oppleve alle symptomene, men de er vanligvis inneha flere. Pain

Smerte er det vanligste symptomet på thorax interkostalrom nerveskader. Denne smerten er vanligvis lokalisert langs rygg, skuldre og nakke.
Svakhet

Lider kan også vise tegn på svakhet. De vil merke at musklene ikke føler så sterke som de en gang gjorde, og de vil ha problemer med å gjøre enkle ting.
Nummenhet

I noen tilfeller føler personen med nerveskader nummenhet. Med thorax interkostalrom skade, føler hun vanligvis nummen i den ene delen av ryggen.
Lammelse

I ekstreme tilfeller av nerveskader, nerve grupper blir lammet. Personen kan være ute av stand til å løfte armen eller bevege nakken.
Stikking

Følelsen kjent som pins og nåler er også vanlig. En del av kroppen føles som om det er prikking eller som noen stikker henne med en nål.
Mangel på bevegelse

Thoracic interkostalrom nerveskader presenterer også med mangel på bevegelse. Dette ligner på lammelse, bortsett fra at den lidende kan fortsatt flytte, men ikke flytte så lett som han gjorde før skaden.

helse

· Hvordan Kill a Mosquito mens den bite deg 
· Top Skin Care Products 
· Hva er bra for en mage virus? 
· Hvordan tillate SSH på en Apple TV
· Øredråper for ørebetennelse 
· Manic Depressive symptomer 
· Normalt blodtrykk Levels 
· Konfrontere problemet med overdreven ansikts svette? 
· Hvordan sette opp et hjemmenettverk Spa 
· Hva er Nivå 1 Mental Health Treatment?