Hemmeligheter til vekttap

Vekttap er langt vanskeligere enn folk flest tror. I de fleste tilfeller trenger du ikke engang klar over vekten er snikende opp på deg inntil en dag, du går på vekten og kjeven faller på nummeret. Dietter, for det meste, mislykkes, moter kommer og går. Men det er noen prøvde og sanne vekttap hemmeligheter som vil fungere hver gang. Spis mindre og oftere

enkel matematikk for vekttap er at du må ta inn færre kalorier enn du forbrenner. Dette betyr vanligvis til å spise mindre. Men nøkkelen til å gjøre dette arbeidet for deg er å spise oftere. Dette ramper opp metabolismen din og holder magen fra buldrende. Du kan ikke føle seg "full" når du spiser, men handelen er at du ikke får "sulten".

For å hjelpe deg med porsjonsstørrelsen, spiser ingen måltid større enn håndflaten din, og spise så mange som seks til åtte ganger om dagen. Innled disse små måltider med et glass vann, og det vil hjelpe deg til å føle deg mer fornøyd. Noen eksempler på disse "mini-måltider" er en håndfull mandler og tyttebær til frokost, sammen med vann, appelsinjuice og kaffe; formiddagsretter av granola bar, frukt, peanøttsmør kjeks eller en ost stick, suppe er en stor lunsj sammen med salat, og når du spiser kjøtt, sørg for at du holder deg med håndflaten regelen. Når det gjelder grønnsaker, spesielt rå seg, kan du spise større porsjoner, fordi de er fullpakket med fiber og næringsstoffer.
Trening

Trening er nødvendig for vekttap . Du trenger ikke å registrere deg for en aerobic klasse eller tilbringe en time hver dag svømming runder i bassenget (selv om de er store kalori-brennere), men du må flytte rundt mer for å forbrenne flere kalorier. Når du tar inn færre kalorier, er det ingen bedre måte å compound at effekt enn å bevege kroppen og gjøre det brenne fettet du har lagret. Trening frigjør også endorfiner, som kan gjøre at du føler deg bedre og ta bort sultfølelse. Den beste øvelsen for vekttap er cardio, noe som vil få pulsen opp, enten det er støvsuging kraftig eller ta en power walk.

Pass og gjøre din aktivitet hver dag i minst tjue minutter. Målet for en time med trening tre ganger i uken, og du vil se raske resultater.
Fiber og vann

Du kan ikke gå galt i å legge mer fiber til din diett. Rå grønnsaker er fulle av fiber og er utrolig bra for deg. Frukt er en nær andre, men de er også vanligvis fullpakket med kalorier så se inntaket. Regelen av fem på åtte porsjoner med grønnsaker og frukt om dagen er en god regel å leve etter.

En flott måte å hjelpe din vekttap er å kjøpe fibertilskudd, for eksempel metamucil, og drikk et fullt glass av det ca 20 minutter før du spiser alle måltid. The fiber vil bidra til å fylle magen og gjør at du føler deg fyldigere raskere. Du trenger den ekstra vann uansett, så det er en dobbelt whammy av god helse.

helse

· Hvordan behandle løs avføring 
· Calorie Shift Diet virker det som den lover? 
· Medisinert Whitening Products 
· Hvordan være en proaktiv Advocate for autisme 
· Brain Injury Behandlinger 
· Bivirkninger av Thyroid Medisinering 
· Hva de forskjellige delene av hjernen Do? 
· Høye Thyroid Problemer 
· Hjem Cures for bihulebetennelse 
· Hvordan senke kolesterolet Før en medisinsk eksamen