Hva er ingrediensene i Pamprin?

Pamprin er et medikament som brukes for lindring av symptomer som hodepine, kramper, smerter i kroppen og tretthet forbundet med menstruasjonssyklusen. Det finnes fire forskjellige typer Pamprin markedsføres mot spesifikke symptomer. Det er multi-symptom, krampe, hele dagen og maks formler. Ingrediensene i hver formel variere litt. Multi-Symptom

multi-symptom formelen er utviklet for å ta opp en rekke symptomer som kramper, hodepine, oppblåsthet og irritabilitet. Det er tre aktive ingredienser som inngår i denne formel. Hver caplet inneholder 500 mg av paracetamol, som brukes som smertestillende. En 25 mg vanndrivende heter pamabrom er inkludert for å hjelpe adresse oppblåsthet. Pyrilamine maleat er et antihistamin inkludert i en liten mengde 15 mg. Antihistamin brukes for å lindre hodepine.
Krampe

likhet med multi-symptom formel, inneholder denne formelen er laget spesielt for kramper paracetamol som smertestillende og pamabrom som et vanndrivende. Pamabrom inngår i den samme 25 mg dosering, men den acetaminofen dosering er lavere enn den for multi-symptom formel på bare 250 mg. I tillegg til disse bestanddeler, inneholder denne formel annet smertestillende middel, magnesium salisylat. Magnesium salicylat brukes for smertelindring, feber og inflammasjon reduksjon lettelse. Magnesium salicylate er et ikke-steroid antiinflammatorisk middel, og dermed personer som er allergiske mot NSAIDs bør unngå å velge denne formelen.
All-Day

bare viktigste aktive ingrediensen i denne hele dagen formelen er naproxen natrium. Dette er brukt som et smertestillende og feber redusering. Naproxen er klassifisert som et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament, og bidrar til å lindre smerte og betennelse ved å stoppe produksjonen av det stoff som produserer disse symptomene. Det er 200 mg naproksen og 20 mg natrium i hver tablett.
Max

Denne formelen er forskjellig fra de tre andre formler fordi den inneholder koffein. Inkludering av 65 mg koffein er for vanndrivende formål, som bidrar til å lindre oppblåsthet. De to andre aktive ingredienser, paracetamol og aspirin, er inkludert for smertestillende formål. Den koffein inkludert i denne formelen er sammenlignbar med mengden innbefattet i en kopp kaffe. Produsenten anbefaler å begrense andre inntak av koffein mens du tar denne medisinen fordi overflødig koffein kan føre til nervøsitet, irritabilitet, økt hjerterytme og søvnløshet.

helse

· Hvordan sjekke for melkesyreacidose 
· Astral Projection-Alt du trenger å vite 
· Legemidler som øker sjansene for fruktbarhet 
· Hvordan å gjøre HLR innblåsninger 
· Forstoppelse rettsmidler og hvordan bli kvitt forstoppelse 
· Anti Aging Og Acai bivirkninger 
· Definisjon av Medicare og Medicaid Fraud 
· Om fase 1 Diet 
· Hva er gode hjemme rettsmidler for Nesetetthet i Infant? 
· Informasjon om Enterobacter cloacae