Slik skaffer smertestillende medikamenter

Innhenting smerte medisin blir stadig vanskeligere etter hvert som flere og flere mennesker blir avhengige av dem. Personer som har kroniske smerter blir ofte sendt hjem med noe for å lette deres smerte som de er feilaktig sett på som søkere av smerte medisin av helsepersonell. Hvis du er legitimt i smerte, er det fortsatt ressurser til å hjelpe deg å oppnå smerte medisiner som du trenger. Instruksjoner
Slik skaffer smertestillende medikamenter
en

En skade eller kronisk smerte tilstand er nødvendig for å få reseptbelagte smertestillende medikamenter lovlig. Reseptbelagte smertestillende medikamenter kan inkludere Vicodin, Percocet, og Morphine. Hvis du er skadet, ring din lege eller gå til din lokale legevakten umiddelbart. De vil kunne gi deg noe for smerte og en resept hvis det er nødvendig for når du forlater deres omsorg. Hvis du har en tilstand som fører til at du kroniske smerter, må dette dokumenteres i den medisinske journalen for å få smerte medisin for behandling.
2

Helseforsikring er ikke nødvendig for å oppnå smerte medisin, men uten det du vil bruke hundrevis av dollar mer per år enn du ville gjort uten. En typisk resept for Percocet uten helseforsikring vil være rundt femti dollar, hvor det kan være så lite som tre dollar med helseforsikring. Også, for å få smertestillende medisiner du må ha lovlig resept skrevet av helsepersonell som har myndighet til å skrive dem. Det er svært kostbart å se en lege eller besøke en akuttmottaket uten helseforsikring. Helseforsikring kan kjøpes på nettet, eller ved å besøke en uavhengig helseforsikring agent. Uavhengige helseforsikring agenter finnes i din lokale gule sider i telefonkatalogen.
3

Besøk familien din lege. Fortell dem at du opplever smerte og gi dem så mye helseinformasjon om din tilstand eller skade som mulig. Hvis du besøker en ny lege, gi dem en kopi av alle dine medisinske poster, slik at de kan yte bedre service. Etter undersøkelsen deres, fortell dem at du trenger en resept for smertestillende medikamenter. Hvis de føler at du virkelig er i behov av smertestillende medikamenter, vil de skrive en juridisk resept. Hvis du opplever kroniske smerter, kan de henvise deg til en smerte spesialist eller til en smerteklinikk. En smerte spesialist er en lege som er spesialist i behandling av kroniske smertetilstander og vil være i stand til å kunne hjelpe noen som har kroniske smerter.
4

Ta resept på smertestillende medikamenter til alle apotek av ditt valg. Alle apotek er i stand til å fylle smertestillende medisiner resepter. Det er viktig å bare bruke ett apotek for alle dine reseptbelagte medisiner slik at interaksjoner kan unngås og overvåkes av en lisensiert apoteket. Det tar vanligvis bare tjue minutter eller mindre for å fylle din resept og du vil være på vei til å bli smertefri.

helse

· Hva er forskjellen mellom Crohns sykdom og IBS? 
· Hjem rettsmidler for glødende hud, Hvordan ta vare på glødende hud 
· Hvordan diagnostisere Betennelse i adductor musklene 
· Hvordan Pakk Skadde Knees 
· Prednison Effekter på Kroppsvekt 
· Hva kan man forvente etter Drug Rehab 
· Om Natural Body Cleanse Detox 
· Tegn og symptomer på diabetes hos barn 
· Omsorgsboliger forskrift i Wisconsin 
· Slik bruker du en Journal til Vent