Hvordan diagnostisere Campylobacter Forgiftning

Den vanligste matbårne bakterier organisme i USA er Campylobacter jejuni, ikke Salmonella, som mange tror. Det er i magen på sunne kyr, høner, griser og kalkuner, så direkte kontakt med disse dyrene kan bringe det videre. Selv om det er vanligvis ikke dødelig, har det vært dødsfall fra Campylobacter forgiftning. Følg disse trinnene for å holde seg våken til denne felles bakteriell infeksjon. Instruksjoner
en

merke til avføring du har. Som alle matbårne infeksjoner, fører Campylobacter forgiftning diaré. Oppsøk lege hvis du ser blod i avføringen.
2

Tell hvor mange ganger du kaster opp. Dette er ikke så vanlig i Campylobacter-infeksjoner, men du bør være bekymret hvis du ikke kan holde noe nede i mer enn 24 timer.
3

Sjekk for magesmerter og kvalme sammen med diaré eller oppkast. Dette kan bety at tillegget eller andre intestinal organer har blitt rammet av bakterien. Du bør oppsøke lege hvis det vedvarer i mer enn et par dager.
4

Ta lager av hva fjærfe du har spist i løpet av de siste fire eller fem dager. Kylling er blant de vanligste syndebukkene for Campylobacter forgiftning. Selv restaurant mat er mistenkt.
5

Recall noen melkeprodukter du inntatt som kan ha blitt upasteurisert eller rå. Siden Campylobacter bakterier lever i ku tarmen, melkeprodukter trenger å gå gjennom en rensing prosess for å bli kvitt dem.
6

Recollect hvis du drakk noe godt vann i de siste dagene. Vann kan bli forurenset hvis det ikke går gjennom en filtrering prosess.
7

Vær oppmerksom på hva som skjer etter at du har fått over Campylobacter forgiftning. I sjeldne tilfeller fører til at bakterier Guillain-Barre syndrom, som kan bringe på plutselige lammelser og la deg med mild til alvorlig nevrologisk skade.

helse

· Non Invasive Scar Removal 
· Hvordan være trygg i tordenbyger 
· Hvordan bruke Lemonade Renset for Weight Loss 
· Måter å øke blodplater 
· Medisinske grunner for mannlige urinrøret Stretching 
· Papaya Cancer Cure 
· Effekter på hormon ubalanse 
· Ab Machines hvilke som er best? 
· Skjoldbruskkjertelen Vektøkning Problemer 
· 10 tips for å avlaste hoftenervene Pain