Helsemessige bekymringer av PVC Pipe

Poylvinyl klorid, eller PVC, er mye brukt i en rekke produkter, spesielt rør på grunn av sin ikke-korrosive egenskaper. Helsemessige bekymringer om PVC rør florerer, først og fremst på grunn av de kreftfremkallende giftstoffer det kan slippe ut i miljøet - spesielt i vannet som renner gjennom PVC rør. Ftalater
Yrkesmessig eksponering for PVC kan føre til en lav sædkvalitet eller ufruktbarhet hos menn.

Ftalater (uttales "thalates") gjør PVC-plast ettergivende. The US Environmental Protection Agency (EPA) har merket dem et mulig kreftfremkallende stoff. Ftalater ikke binde seg til plast i PVC og har en tendens til å lekke fra rørene med en hastighet på opp til 1 prosent i året. EPA studier viser også at yrkesmessig eksponering for ftalater kan føre til lav sædkvalitet og infertilitet hos voksne menn, samt problemer med mannlig fosterutvikling.
Lead
Lead støv frigjøres fra PVC rør er ansvarlig for alvorlige helseproblemer hos mennesker.

PVC inneholder høye nivåer av bly. PVC-rør kan forringes fra virkningene av varme-og sol og slipper farlig høye nivåer av blystøv. Kortvarig eksponering for høye nivåer av bly kan føre til oppkast, diaré, kramper, koma eller død.
Dioksin
Dioksin er et kreftfremkallende giftstoff.

prosessen med produksjon PVC-rør, så vel som den kasseres etter forbrenning, frigjør giftig kjemisk stoff som dioksin. EPA klassifiserer dioksin som et klasse I kreftfremkallende. Reproduktive og utviklingsmessige problemer, immunsystem skader og forstyrrelser med hormoner har alle vært knyttet til eksponering for dioksiner.
Gjenvinning
PVC-rør kan ende opp på søppelfyllinger og lekke giftstoffer i miljøet .

PVC rør er stort sett ikke resirkuleres, og ved forbrenning, er mindre energi generert fra det enn ble brukt til å gjøre det. Fast avfall fra forbrenning er produsert som slagg, aske, filter rester og nøytralisering salt rester. Disse faste stoffer er giftige og ikke resirkulerbart. De ofte ender opp på søppelfyllinger der utslipp av giftstoffer i miljøet kan påvirke både mennesker og dyr.

helse

· Senil demens Symptomer 
· Tånegl sopp behandling 
· Hvordan bli kvitt Big welting Zits 
· Om de medisinske vilkår for Helvetesild 
· Hvordan måle blodsukkeret uten blod 
· Be The Warrior Tannlege: Hva slags anestesi brukes i odontologi 
· Hvordan identifisere belastningsskader i knærne 
· Lipicard Side Effects 
· Håravfall forårsaket av hormoner 
· Frukt, grønnsaker og protein Detox dietter