Zocor Medisin Side Effects

Zocor, et kolesterolsenkende medisin, er forbundet med mange bivirkninger. Ca 1 til 2 prosent av folk som bruker Zocor opplever alvorlige bivirkninger. Leger foreskrive denne medisinen til folk med farlig høye kolesterolverdier å redusere risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt. Zocor kan også stanse utviklingen av hjertesykdom. Identifikasjon

Zocor er merkenavnet av generisk legemiddel simvastatin, og er i en klasse av legemidler som hemmer en lever enzym som er nødvendig for å produsere kolesterol.
Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene knyttet til Zocor er hodepine, muskelsmerter, forhøyede leverenzymer, magesmerter, dårlig fordøyelse, kvalme og diaré.

leverenzymer

På grunn av potensialet for forhøyede leverenzymer, bør folk med leverproblemer ikke bruke Zocor. Folk som drikker store mengder alkohol bør ha regelmessige blodprøver hvis du bruker Zocor.
Myopati

Zocor noen ganger fører til myopati, en tilstand som har symptomer på muskelsvakhet eller smerter , sammen med tretthet.
Rhabdomyolysis

En annen betingelse knyttet til Zocor er rhabdomyolyse, hvor skjelettet muskelcellene brytes ned og frigi et protein som kalles myoglobin i personens blod. Myoglobin kan hindre nyrene og forårsake nyreskade.

helse

· Safety Management Systems for Flyplasser 
· Rimelig Back Pain Treatment 
· Mental Effekter av alkohol 
· Hva betyr en Hovne akillessene? 
· Rehabilitering etter slag Prosedyrer 
· Alternativer til Styrofoam 
· Hvordan få en sjekk for Omsorg for eldre besteforeldre 
· Sykehus Bruk av Black Light 
· FSH og LH nivåer i overgangsalder 
· Hvordan behandle en sår Calf Muscle