Hvordan behandle Cystisk akne eller acne Knuter

Cystisk akne består av kviser som er myke, pus-fylt og inflammed lesjoner som oppstår dypt i dermis. De er også referert til som akne knuter, og er svært vanskelig å behandle med vanlige akne medisiner som benzoyl peroxide og salisylsyre. Siden cystisk akne og akne knuter forekomme dypt inne i huden at de må behandles ved en hudpleie profesjonell for å minske arrdannelse og dypere forhindre infeksjoner. Du trenger
avtale med en hudlege
Vis flere instruksjoner
en

Gjør en avtale for å se en hudpleie profesjonell. For å få den beste behandling for din cystisk akne, må en hudlege undersøke huden din og finne ut hva medisiner og behandlinger som fungerer best for deg.
2

Prøv oral antibiotika som tetracykliner, doxycycline (Vibramycin ), minocycline (Minocin) og erytromycin. Dette er kraftige acne medisiner som fungerer fra innsiden for å kvitte kroppen for cystisk akne ved å ødelegge bakterier som forårsaker infeksjonen.
3

Få en glykolsyre eller alpha hydroxy syre (AHA) peel . Dette er en kjemisk peeling som må gjøres på en hudlege kontor. Det fører huden til blemme og skrelle av, og dermed fjerne akne cyster.
4

Få en kortison injeksjon, som er en on-the-spot injeksjon administreres av en hudlege som går direkte inn i acne cyste å ødelegge bakterier og redusere betennelser. Dette er den ideelle behandling hvis du bare har en eller to akne cyster og ønsker å bli kvitt dem ganske raskt.

helse

· Fordelene ved økologisk Noni Juice 
· Depresjon behandlinger 
· Hvordan hjelpe små barn med depresjon 
· Naturlig rettsmidler for strekkmerker-fire Solutions å ha enda Skin 
· Boswellia En Anti inflammatorisk og smertestillende Herb 
· Fat tap 4 Idiotene Last Eller se etter noe annet? 
· Hva er en Shin Splint? 
· Forårsaker Kaffe High Blood Pressure? 
· Hvordan forbedre utseendet på en knapp nese 
· Ideer for en sunn balansert Breakfast