Hvordan redusere fremkomsten av arr

Arr er blemmer eller stygge formasjoner på huden som følge av noen form for skade, kirurgi, eller hud tilstand som akne. Noen arr er knapt merkbar, men andre kan være ganske skjemmende og pinlig hvis de er på steder som ikke er lett å dekke. Mens noen arr aldri vil forsvinne helt, det finnes måter å redusere fremkomsten av arr. Du trenger
Scar avtagende produkt sammenligning Riktig sårbehandling
Vis flere instruksjoner
en

Hold såret rent og bandasjert mens det er healing. Rengjøring og dekker sår bidrar til å holde ut bakterier og hindre smitte. Hvis du tillater et sår for å bli infisert, kan behandling for å rense infiserte området krever at legen skrap ut bakterier og død hud i det infiserte området. Dette kan resultere i mer arrvev forming og et større sår som må gro, som betyr å ha en enda større arr.
2

Ikke plukke på skorper. Når en skorpe danner over en såret, blir hudcellene healing under. Plukke på skorper kan re-skade det berørte området og resultere i en mye mer merkbar arr forming. Slik at skorper å helbrede og falle av på egen hånd vil redusere fremkomsten av arr.
3

Kjøp et arr avtagende produkt og bruke den til arret et par ganger om dagen. Det er flere over-the-counter arr minkende kremer og patcher som arbeider for å redusere fremkomsten av både nye og gamle arr. Du må være vedvarende og bruke kremer et par ganger om dagen i flere uker før du vil merke en redusert utseende i arr. Flekkene er vanligvis bæres over lengre tid rett over arret. Avhengig av type arr, kan legen anbefale silikon gel ark, steroid injeksjoner, eller press behandlinger for å behandle arr.
4

Break åpne en vitamin E kapsel og bearbeid vitamin E olje på arret. Vitamin E olje trenger inn i huden og påvirker produksjonen av kollagen som hjelper huden å opprettholde sin elastisitet. Før påføring av vitamin E olje til arret, pass på at området er rent og tørt slik at du ikke felle noen bakterier eller bakterier fra huden din i det berørte området.
5

Gi det tid . De fleste arr blekne og bli mindre synlige med tiden. Nye hudceller blir stadig forming og erstatte de gamle. Med arr, vil det ta tid for huden å fornye seg. Du vil merke med tiden at arret vil bli lettere og gå tilbake til en skygge nær din naturlige hudfarge så lenge du ikke re-skade området.


helse

· Spider Bite Forebygging og behandling 
· Magneter for å forbedre helsen 
· Baba Ramdev Tips 
· Tegn på Drug Addiction 
· Indiana Senior Health Insurance Information Program 
· Neck Pain Treatment En Svar dine problemer 
· Sinus Vanning et godt alternativ Against Bihulebetennelse 
· Hvordan du heve Mood 
· Hvordan identifisere Hodepine Risikofaktorer 
· Profesjonell Massasjeterapi Bruke A Percussion Massager