Hvordan kontrollere Narkolepsi på arbeidsplassen

Narkolepsi er en tilstand som hemmer din evne til å fullføre en oppgave før du sovner. Opprettholde en fast jobb med denne tilstanden er utfordrende fordi de fleste sjefer er ikke så forståelse som du ønsker de skal være. Corporate America har en uskreven regel om at arbeidet skal gjennomføres raskt. Hvis du ikke kan følge den regelen, forhandle ditt eget sett med regler med sjefen din. Du trenger
Modafinil
Antidepressiva
Natriumoksybat
Legens oppmerksom
Video eller båndopptaker
Vis flere instruksjoner
en

Figur ut hvilken medisin bidrar til å kontrollere narkolepsi best. Du kan ta medisiner som Modafinil, antidepressiva og Natriumoksybat å bidra til å forbedre natta sover. Medisiner som Natriumoksybat bidrar også redusere søvnighet på dagtid i høyere doser.
2

Informer sjefen din umiddelbart for å gjøre ham oppmerksom på narkolepsi din. Gi ham en lege notat for å bekrefte tilstanden. Gi ham litt tid til å forstå din tilstand før han håndterer arbeidsplan.
3

Lag en tidsplan med sjefen din som gir tid for naps i løpet av dagen for å forhindre eventuelle uforutsette naps. Gjøre å fortelle henne til å planlegge disse naps på samme tid hver dag for å holde søvnvaner i sync.
4

Få regelmessig mosjon i løpet av hele dagen. Ta raske spaserturer for å øke din energi. Allot litt tid inn i timeplanen din for en god 10-minutters spasertur rundt på kontoret. Bruk en tur til en annen del av bygningen som en øvelse. Gå raskt til og fra den tiltenkte kontoret destinasjon.
5

Arbeid med legen din for å utvikle en detaljert medisiner tidsplan for forretningsreiser. Reiser med fly er ikke mye av et problem når flyet tar av. Legg igjen en litt tidlig for turen for å gi tid for naps og trening pauser. Når du er uthvilt, kan du fortsette å kjøre.
6

Snakk med sjefen din om eventuelle tilbakevendende problemer med narkolepsi din. Hold ham klar over hva medisinske problemer du har hatt. Han vil sette pris på din ærlighet og kan justere fremdriftsplanen om nødvendig. Også snakke med en rådgiver eller støtte gruppe for å diskutere din arbeidsplass narkolepsi problemer.

helse

· Bruker for Goat Milk 
· Pro & Cons of Aggressive Behandling av kjemoterapi for lungekreft 
· Amming Etter Brystreduksjon 
· Meniskskade behandlingstilbud 
· Hvordan Roter Food i en Emergency Food beredskapslager 
· Hva betyr det når stortåen Goes Numb? 
· Hvordan Splint en Leg 
· Ingen Carb Diet Ideas 
· Hvordan sterilisere plast pop flasker 
· Definisjonen av Relapse Prevention