Hvordan Pinpoint Nedre Leg Pain

Når du lider av leggen smerter, er det viktig å fastslå nøyaktig hvor smertene er oppstått, samt hvilken type smerte, for å beskrive det med legen din. Han kan bare gjøre en korrekt diagnose hvis du er i stand til å fortelle ham hvor det skjer, og akkurat hvordan det føles, samt eventuelle faktorer som ser ut til å gjøre det verre. Jo mer nøyaktig du kan finne leggen smerte og de eksakte omstendighetene der det skjer, jo raskere vil du få en riktig diagnose og behandling. Instruksjoner
en

Bestem den nøyaktige plasseringen av smerte og om det noen gang stråler eller sprer seg eller om det er begrenset til dette området. Beskriv plasseringen ved å navngi den eksakte delen av leggen der det skjer. For eksempel kan det være i øvre eller nedre kalv eller på høyre side av kneskålen. Vær så presis som mulig, for eksempel "rett under kneet mitt, på venstre side av benet." Legg også merke til om det føles nær overflaten eller dypere inne i leggen.
2

Bruk beskrivende ord for å karakterisere smertene så legen vil forstå nøyaktig hva du føler. Er det en kjedelig verke eller en skarp bankende? Har leggen føler nummen, tingly, løse eller stramt? Er det en følelse av varme eller kulde? Jo mer beskrivende du kan være, jo flere ledetråder vil du gi til legen din for bruk i å lage en diagnose.
3

Bestem når leggen smertene begynte og hvis det var en spesiell utløsende hendelse. For eksempel visste du faller for to uker siden og merker smertene rett etter det? Visste du starter en ny medisin forrige måned og merker en bankende i leggen din to dager senere? Er det en lav nøkkel smerte som startet for to måneder siden uten trigger? Vær så presis som mulig med den tidsrammen og viktige begivenheter som omgir den.
4

finne ut om det er noen faktorer som gjør leggen smerte føler seg bedre eller verre. Er det forverret ved å gjøre visse aktiviteter eller iført en bestemt par sko? Går smerten bort når du sitte eller ligge, eller gjør at det verre? Påvirkes den av varme eller kulde?

helse

· Hva er årsaken til kreft 
· Extreme Tannverk 
· Hvordan identifisere trygg mat for et Bulimia Pasient 
· Spedbarn HLR og førstehjelp sertifisering 
· Hemophilia A Behandling 
· Giftstoffer i Veps 
· Hvordan å slutte å ta High Blood Pressure Medisinering 
· Typer hudsykdommer 
· For opptatt for trening? Du kan finne tid! 
· Vare på en Cool Mist Vaporizer