Hvordan Hydrate

Hypohydration innebærer tilstanden i kroppen når den er tømt for den nødvendige mengden vann den trenger for å regulere riktig. Når noen er dehydrerende på grunn av en feilaktig påfyll av vann, er de i ferd med å bli hypohydrated og fysisk mangelfull. Det er viktig, som et menneske å riktig hydrat hverdag! Og det er enda mer viktig å være klar over kroppens væskebalansen når de vurderer miljøfaktorer så vel som fysiske aktiviteter som bidrar til din normale daglige rutine. Riktig fuktighetsgivende hver dag vil tillate en kropp til å fungere slik det skal. De som hydrat godt prestere bedre i idrett og daglige aktiviteter i forhold til de som ikke er hydrert. Du trenger
Vann!
Vis flere instruksjoner
en

Drikk vann! Hold deg unna koffeinholdige drikker som brus, te eller kaffe. Disse typer drinker er greit i moderate mengder. Imidlertid kan koffein fungerer som et vanndrivende og påvirke væskebalansen hvis noen skulle drikke det i store mengder. Sportsdrikke er nyttige bare etter et spill! Disse er ofte høy i natrium og vil ikke fylle opp kroppen samt vann før eller under konkurransen. Også være lurt at alkohol kan på ingen måte bidra til hydrat kroppen din. Alkohol vil føre hypohydration ved å redusere produksjonen av anti diuretika hormon. Selv om du kanskje urinen virke riktig farge for en hydrert individ, er dette ikke tilfelle.
2

riktig mengde! Flere studier har blitt gjennomført på hva mengden vann man bør spise i løpet av en gitt dag. Mange artikler viser at åtte glass vann er mengden, mens andre sier at du bare skal drikke når du er tørst. Ikke ta hensyn til disse artiklene! Selve anbefalte mengde vann er 30 milliliter per kilo kroppsvekt. Dette tar hensyn til de ulike størrelser av hver enkelt. Det er viktig å drikke dette vann langsomt i løpet av dagen. Tøffer den anbefalte mengden setter en trykkbelastning på nyrene. Det tvinger deg til å urinere mesteparten av vannet ut av kroppen din, ikke slik at det å suge inn i dine celler og vev.
3

Urin Color Chart! Urinen fargekart er en gyldig og pålitelig kilde når de vurderer væskebalansen. Sammenligne dette med urinen din kan vise deg hvordan hydrert du er i løpet av dagen. Farger 1-3 avsløre en riktig hydrert individ. Farger 4, 5 og 6 viser noen som trenger å hydrat. Denne personen skal ikke delta i idrett før de har drukket riktig mengde vann. Farger 7 og 8 avsløre noen som lider av hypohydration og bør søke hjelp. Denne personen bør tas til et sykehus.

helse

· Slik tilbakestiller den Migun Bed 
· Ting du bør vite om Avandia 
· Hvordan å miste 20 kilo Fast 
· Hvordan kjøpe en Reiki Table 
· Bivirkninger av Diabetes Medisinering 
· Lære mer om Atlanta og dens Plastic Surgeons 
· Hva Foods & væsker bør inntas for en frisk nyre? 
· Hvordan bli kvitt Ringorm Sporer 
· Hva er imiquimodkremen? 
· Hvordan øke oksygen i hjemmet ditt