Om forstuing

En forstuing er en skade av leddbånd som fester musklene til beinet. Leddbånd er plassert på hvert ledd i kroppen. En forstuing oppstår når ligament er utvidet utover sin kapasitet. En forstuing kan påvirke noen leddbånd i kroppen. Betydning

Forstå en forstuing er viktig slik at du kan få riktig behandling for skaden. Det er også gunstig å lære å hindre en forstuing ved å bruke verneutstyr når du deltar i høyrisiko-aktiviteter som kontaktsport. Lære å identifisere de ulike typer forstuinger av mekanismen av skaden og ved sine symptomer vil hjelpe deg å forstå hvor alvorlig forstuing. Denne informasjonen er avgjørende for hvordan du skal behandle forstuing.
Typer

Det er fire typer, eller grader, av en forstuing. En første-graders forstuing er en mindre ligament skader som fører til mindre smerte og ingen hevelse. En annengrads forstuing indikerer mindre rift i et leddbånd, noe som vil føre til moderate, lokalisert smerte og hevelse. En tredje grad forstuing er beskrevet som en komplett ruptur av et ligament, og forårsaker store smerter og hevelse. En fjerde-graders forstuing er den komplette separasjon av et ligament fra bein, forårsaker store smerter og hevelse i de omkringliggende områdene. Denne typen forstuing vil kreve kirurgi for å reparere.
Time Frame

Tiden det tar en forstuing å helbrede avhenger av mange faktorer. Disse faktorene inkluderer graden og plasseringen av forstuing, den fremgangsmåte for behandling av skaden og den generelle tilstanden til personen. En mindre forstuing i et område som kan holdes i fullstendig hvile (som en finger eller håndleddet) vil helbrede seg selv i løpet av noen uker. En mer alvorlig tredje grad forstuing av ankelen eller kneet vil ta flere uker eller måneder å fullstendig helbrede. Fjerde-graders forstuinger som behandles med kirurgi vil ta måneder å helbrede. Eldre pasienter og pasienter som er i dårlig generell helse vil også ta lengre tid å helbrede, uansett graden av forstuing. De mer alvorlige tredje-og fjerde-graders forstuinger vil også kreve uker eller måneder med fysioterapi før den lidende går tilbake til det normale.
Identification

Sprains kan identifiseres ved tegn og symptomer de presenterer, etter at muligheten for en benfraktur er utelukket via en enkel røntgen. Forstuinger identifiseres først av skademekanisme. Var det en ulykke eller skade som forårsaket symptomene? Symptomer vil inkludere lokalisert smerte og hevelse. Graden av smerte og opphovning er direkte relatert til graden av den forstuing. Idrettsutøvere som lider kronglete og hyperekstensjon av ledd ofte forstuing leddbånd i det leddet. Alvorlighetsgraden av en forstuing (og en definitiv identifikasjon av den) kan bare bli diagnostisert via en metode for diagnostisk studie kalt Magnetic Resonance Imaging (MRI).
Forebygging /løsning
< p> Helt hindre forstuinger er ikke en enkel oppgave. Muligheten for forstuinger eksisterer i hverdagen når en person er mobil. De fleste av disse forstuinger skyldes enkle ulykker, som vri en ankel når han går, slipping av en fortauskant eller fallende. Men for å hindre forstuinger når du deltar i høyrisiko-aktiviteter som sport eller trening, må du bruke verneutstyr som wraps og splinter. Spesialisert utstyr som er konstruert for den enkelte idrett bør alltid brukes for å hindre forstuinger.

Healing en forstuing avhenger av total hvile av de skadde ligament (det også hindrer ytterligere skade). Ambulerende enheter som rullestoler, krykker, bukseseler og stokker blir alltid brukt under healing prosessen med en forstuing. Mer alvorlige forstuinger vil kreve fysioterapi etter den første healing prosessen er fullført, for å hindre ligament fra kontrahering under healing prosessen.

helse

· Er Your Hand Lotion gjør du i? 
· Hvordan kan livshendelser føre til stress? 
· Hvordan Trygg fjerning Kjønnsvorter 
· Skin Whitening-lysne huden Tone 
· Sikrere Ground Med Gummi Mulch 
· Valtrex & Side Effects 
· Den beste form for madrass for Spinal stenose 
· Lagre ditt forhold med hjelp av Couple Rådgiving NY 
· Slik refill en Pepper Spray 
· Slik Clear Acne med over-the-counter medisiner