Hvordan Size en finger skinne

Finger splinter kan være alt fra en provisorisk DIY splint du gjøre ut av Popsicle pinner og medisinsk tape til en modifisert innretning du kjøper fra et apotek eller medisinske forsyninger kontor. Uansett hva slags splint ditt kjøp, er det viktigste å få riktig størrelse. En splint som er for liten kan forstyrre sirkulasjonen, forårsaker ubehag, sakker den helbredende prosessen og selv permanent skade nerver. En splint som er for stor vil ikke beskytte fingeren mot ytterligere skade og kan få den til å gro feil. Instruksjoner
en

Bestem dimensjonering metoden for det merket du kjøper. Det finnes en rekke alternativer tilgjengelig når det kommer til finger splinter, så det er viktig at du leser dimensjonering instruksjonene på pakken for å se om målingene er for felles omkrets finger lengde. Dette er også svært ulike tall, så sørg for at du leser nøye.
2

Mål omkretsen av fingeren felles. Hvis en finger skinne er dimensjonert i henhold til felles omkrets, vil det nesten alltid være å be om omkretsen av det distale interfalangealledd skjøt (DIP). Dette er den første felles ned fra fingertuppen. Bruk et stoff målebånd for å måle omkretsen. Hvis du ikke har et stoff målebånd, bruk en liten papirlapp, merk det, og deretter måle med en linjal.
3

måle lengden på fingeren. Flertallet av finger splinter er laget for å være justerbar med en polstret metall stripe som holdes sammen av en gummi joint eller medisinsk tape. For disse typer finger splinter, vil du ønsker å måle lengden på fingeren. Det viktigste å huske på når dimensjonering justerbare splinter er at de ikke er for lange, fordi de vil irritere webs mellom fingrene eller for kort, slik at fingeren bøyes og hæl feil. Bruk en linjal eller stoff målebånd for å måle fra sentrum av proksimale falanks, den tredje delen av bein nærmest hånden.
4

Måling for en klubbe finger skinne. Mallet finger er en skade på toppen forlengelse av fingeren, og oppstår når extensor digitorum sene er sprukket, vanligvis fra jamming finger. Den lokaliserte skade krever en noe mer modifisert skinne. Bruk et stoff målebånd for å måle lengden på fingeren fra den nære interfalangealledd joint --- knoke nærmest hånden --- og bredden på den bredeste delen av fingeren.
5

Forstå universell dimensjonering. Siden mange finger splinter er fleksibel, allsidig og justerbar, vil du ofte støte på universell dimensjonering metoder, som små, mellomstore og store. I dette tilfellet må du følge dimensjonering instruksjonene oppført på pakken. Hvis du gjør dine kjøp på nettet, se etter dimensjonering instruksjonene i produktet oversikt delen.

helse

· Homøopatiske midler for perifer nevropati 
· Hva er årsaken til kreft i spiserøret? 
· Prenatal Underernæring & Low IQ
· Enkle tiltak for å holde fra å anskaffe Swimmers Ear eller lignende tilstand. 
· Slik Drep Bugs på en majestetisk Palm
· Eye Øvelser for øynene som slår innover 
· Kjøp Anabole steroider - Kjøp steroid Online 
· Støtte et sunt nervesystem Med Inositol 
· Hvordan behandle leddgikt med Burdock 
· Om Drug Treatment sertifisering programmer