Lys Stroke Symptomer

Når en lett hjerneslag oppstår, er det en blokkering av blodstrømmen til hjernen, forårsaker hjerneslag-lignende symptomer for mindre enn 24 timer. Dersom slag symptomer oppstå i mer enn 24 timer, er det anses å være et slag. Et lett slag er også kjent som et mini-slag eller forbigående iskemisk attakk (TIA). De vanligste symptomene

symptomer på en lett hjerneslag er svært variabel avhengig av individuelle forhold. Hvert individs lett slag varierer avhengig av en rekke faktorer, inkludert hvilken del av hjernen påvirkes av den begrensede blodstrøm. Men de vanligste symptomene er midlertidig synstap, en svak følelse på den ene siden av kroppen, problemer med å snakke og en prikkende eller nummen følelse på den ene siden av kroppen.
Andre symptomer

Mens symptomene nevnt ovenfor er de mest vanlige, er det andre symptomer som kan oppstå. Noen av de mindre vanlige symptomer inkluderer kramper, oppkast, ekstrem hodepine og en følelse av svimmelhet. Hvis noen lider av en lett slag de kan også ha problemer med å koordinere sine bevegelser, følelser av forvirring, hukommelsestap, sikling eller har problemer med å svelge.
Sannsynligheten for Future Stroke

Selv et lett slag ikke er ansett som et fullt slag, er det en forløper til en. Mange ser på en lett slag som en advarsel om at hvis de ikke er forsiktige et fullt slag kan oppstå snart. Hvis blokkering av blodstrømmen til hjernen skjer en gang og mildt, er det mer sannsynlig å skje igjen og har en høyere sannsynlighet for å være mer alvorlig. Ifølge Mayo Clinic, vil omtrent en tredjedel av alle mennesker som opplever en lett slag til slutt har et fullt slag og halvparten av disse vil skje i løpet av det påfølgende året.
Behandling Lys Stroke Symptomer

p Hvis du har symptomer og tror at du kan ha en lett hjerneslag, er det viktig at du ser en lege umiddelbart. Et hjerneslag kan være farlig, og kan ha langsiktige effekter på helsen din. Når du er på sykehuset, legen vil kjøre tester for å fastslå den underliggende årsaken til problemet og gå videre derfra. Legen kan også foreskrive aspirin, klopidogrel eller tiklopidin.
Forebygge Lys Stroke Symptomer

Den beste måten å forhindre en lett hjerneslag eller redusere sannsynligheten for å ha en er å sørg for at du trener regelmessig. Du må også se dine matvaner og sørg for at du har et sunt kosthold. Hvis du er en røyker, vil slutte også bidra til å forhindre en lett hjerneslag. Det er også lurt å vite om noen andre problemer du har, for eksempel høyt blodtrykk, høyt kolesterol eller diabetes.

helse

· BCG Kjemoterapi Side Effects 
· Avansert teknologi er brukt i Liberation Treatment I India 
· Hva er pantoprazol brukes til? 
· Hva er årsaken til Tactile Defensiveness? 
· Skin Bleking Produkter Kan en Skin Bleking Cream virkelig fungerer? 
· Hvor å Feilfri Plakk hjemme 
· Mer Omsorg And Living behandling for kvinner 
· Informasjon om Metylfenidat 
· Hvordan Heal Your spiserør Etter Acid Reflux 
· Naturlig Progesteron & Side Effects