Symptomer på skjoldbrusk Problemer

Det er mange symptomer som tyder på problemer med skjoldbruskkjertelen og identifisere dem ikke alltid ta en medisinsk faglig. Dessuten kan de ta måneder eller år å bli merkbar. Hvis du mistenker at du har en overaktiv eller lite aktiv skjoldbruskkjertel basert på dine symptomer, ring din lege, som kan bestille en blodprøve som vil måle funksjon i skjoldbruskkjertelen og foreskrive behandling, om nødvendig. Funksjon

Thyroid problemer manifesterer seg som symptomer når en persons skjoldbruskkjertelen er enten overaktiv eller underactive grunn av ulik underliggende årsaker. Disse symptomene er en indikasjon på at noe er galt med skjoldbruskkjertelen funksjon og deres tilstedeværelse er evaluert av en medisinsk faglig å bidra til å diagnostisere problemer med skjoldbruskkjertelen.
Typer

For en lite skjoldbruskkjertelen, kan symptomene er tretthet, slapphet, tørr hud, grov eller tørt hår, følsomhet for kulde, depresjon, hukommelsesproblemer, forstoppelse, vektøkning og irritabilitet. Overaktiv skjoldbruskkjertel symptomer inkluderer uforklarlig vekttap, overdreven svetting, søvnløshet, racing hjerterytme, hyppige bolle bevegelser, nervøsitet og irritabilitet.

Betydning

Symptomer på skjoldbrusk problemer vises som en advarsel om at noe er galt med funksjon i skjoldbruskkjertelen. En tur til legekontoret er nødvendig for å fastslå nøyaktig hva problemet er. En enkel blodprøve beordret av legen din kan fastslå den eksakte årsaken til skjoldbrusk problemer.
Time Frame

Symptomer kan ikke være merkbar i begynnelsen, men etter måneder eller år du kan realisere de passer mønsteret av stoffskiftesykdommer, enten hypothyrodism eller hypertyreose. Symptomene pleier å være livslang, men styres med reseptbelagte medisiner eller strålebehandling som hjelper returnere skjoldbruskkjertelen til sin normale funksjon.
Identifikasjon

Vanligvis mer enn ett symptom manifesterer gangen. Den beste måten å avgjøre om symptomene er faktisk en del av en skjoldbrusk problem er gjennom en blodprøve som måler TSH, eller skjoldbruskkjertel-stimulerende hormon. Generelt indikerer en TSH måling i den høyere enden av et laboratorium skala hypotyreose, som TSH er produsert når skjoldbruskkjertelen er under velfungerende, og et lavere tall er en indikasjon på hypertyreose, når TSH ikke er nødvendig fordi skjoldbruskkjertelen er over-funksjon . Andre blodprøver som legen kan bruke for å diagnostisere problemer med skjoldbruskkjertelen inkluderer Free T4, Total T4, Ledig T3, T3 Opptak og enkelte antistoff-måling tester.
Identifikasjon

å identifisere symptomer på problemer med skjoldbruskkjertelen, må personen som er berørt først gjenkjenne symptomer er til stede. Det er mange nettsteder dedikert til sykdom i skjoldbruskkjertelen som har lister over mulige symptomer. Hvis en håndfull av disse symptomene matche din, gjøre en avtale med legen din for en sjekk og få bloodwork som inkluderer skjoldbruskkjertelen panel. Det er bloodwork som vil positivt identifisere skjoldbrusk funksjonsfeil.

helse

· Fever Blister behandlinger for barn 
· Symptomer og behandling av diabetisk autonom nevropati 
· Hvordan er Medicare Part D Finansiert? 
· Redusere høyt kolesterol naturlig med Neprinol 
· Bivirkninger av Valerian 
· Kreftfaren Statistikk 
· Sundowning og Alzheimers Disease 
· Les om panikkanfall symptomer, Beste terapier Metoder 
· Virkningene av pusting Tech Spray 
· Holistisk Healing