Om Hashimotos sykdom

Hashimotos sykdom er en vanlig og potensielt alvorlig tilstand som påvirker skjoldbruskkjertelen, som er en kjertel som styrer mye av hormonet aktivitet i den menneskelige kroppen. Hvis venstre ubehandlet kan det være en langsiktig tilstand med mange negative bivirkninger. Historie

Hashimoto sykdom er oppkalt etter den japanske legen Hakaru Hashimoto, som oppdaget tilstanden. Han ble uteksaminert fra medisinstudiet i 1907 og jobbet som en dyktig kirurg i mange år. Han bodde i Tyskland i tre år, og mens han var der, et medisinsk tidsskrift utgitt en av hans verker, som inkluderte den første beskrivelse og analyse av sykdommen (www.whonamedit.com).
Funksjoner

Hashimotos sykdom er en betennelse i skjoldbruskkjertelen som er forårsaket av en defekt i kroppens autoimmune system. Sykdommen fører til at kroppen til å angripe skjoldbruskkjertelen. Det er en skjoldbrusk kjertel i halsen bare på basis av halsen. Det hjelper koordinere hormonell aktivitet i kroppen, og når Hashimoto sykdom fører til angrep på skjoldbruskkjertelen, det negativt påvirker hormonbalansen i hele kroppen. Hashimoto sykdom fører til hypotyreose, som er en lite aktiv skjoldbruskkjertel. Det er den vanligste årsaken til hypotyreose, og har en tendens til å påvirke mange flere kvinner enn menn i USA.
Identifikasjon

Hashimoto sykdom ikke har symptomer unik for seg selv, men en person med Hashimoto sykdom vil mest sannsynlig har symptomer assosiert med hypotyreose, under forutsetning av at Hashimoto sykdom årsaker. Disse symptomene inkluderer, men er ikke begrenset til disse: uforklarlig vektøkning, depresjon, økt følsomhet for kulde, muskelsmerter og svakhet, høye kolesterolverdier, og hos kvinner, overdreven blødning under menstruasjonssyklusen
Forebygging /løsning

Hashimoto sykdom kan bare bli diagnostisert av lege, og gjennom blodprøver. Langvarig og uforklarlig symptomer på hypotyreose er verdt en tur til legen for videre testing. Når det er fastslått at Hashimoto sykdom og hypotyreose er til stede, kan en hormonbehandling eliminere de negative effektene av sykdommen ved å erstatte de hormoner kroppen ikke kan produsere på grunn av Hashimotos. Behandling vil vanligvis vare i en mannsalder, men doseringen kan endres over tid. Planlegg årlig sjekk-ups med en lege for å sikre korrekt dosering nivåer.
Warning

Selv om legene ikke vet nøyaktig hva som forårsaker Hashimoto sykdom, betyr det synes å være noen genetisk komponent til den. Hashimotos tendens til å kjøre i familier, så sørg for å holde legene up-to-date på familiens sykdomshistorie. Dessuten påvirker Hashimotos meste middelaldrende kvinner. Hvis venstre ubehandlet, kan Hashimoto sykdom få alvorlige konsekvenser, inkludert depresjon og andre psykiske problemer, samt en økt risiko for hjertesykdom. Planlegge et besøk med legen dersom du mistenker at du kan ha Hashimoto sykdom.

helse

· Hvordan å avlaste Hives 
· Om nyrestein Symptomer 
· Hvordan takle demens 
· Slik Spot Silent Heart Attack Symptomer 
· Mat å unngå for acid reflux lider 
· Tegn på Mugg Poison 
· Hva er behandlingen for prostatakreft & Bone Cancer? 
· Hva er behandlingen for spiserøret kreft? 
· Sunn nyrefunksjon Med renalis! 
· Lav-fett, lav-kolesterol dietter