Er det Visual Symptomer på Thyroid Disease ?

Skjoldbruskkjertelen hjelper til å kontrollere metabolismen av hele kroppen . Skjoldbruskkjertelen forhold , som for eksempel Graves 'sykdom , hypotyreose ( underactive ) , hypertyreose ( overaktiv ) og Hashimoto sykdom , kan føre til mange forskjellige symptomer. Mens symptomer som tretthet og fordøyelsesproblemer er ikke opplagt, noen av symptomene er visuelle , noe som gjør stoffskiftesykdommer mer merkbar. Utvidelse

Mange skjoldbrusk forhold kan føre til struma ( utvidelse ) av skjoldbruskkjertelen . Dette viser seg som en klump eller hevelse i halsen .
Knuter

Thyroid sykdommen kan føre til knuter å vokse på kjertelen og noen kan være synlig. Selv om de fleste skjoldbrusk knuter er godartet, bør de undersøkes av en lege for å sørge for at de er ikke kreft .
Vekt Endre

Hypotyreose kan føre til at vekten få som er vanskelig å ta av. Hypertyreose , på den annen side , kan bringe på raske vekttap .
Hud og hår

Hypotyreose kan føre til tørr hud og hår. Hypertyreose kan faktisk gjøre håret fin og sprø .
Andre symptomer

En ubalanse i skjoldbruskkjertelen kan også utløse depresjon , som kan være synlig for noen . Graves 'sykdom kan føre til en eller begge øynene til å bule .

helse

· Vekttap Corona tips for å holde deg hydrert under trening 
· Dietter for å kontrollere Depresjon 
· Hva er Drug Celebrex foreskrevet for? 
· Umuligheten av å finne Low Cost Health Insurance! 
· Billig International Calling 
· CPAP & Tenner Problemer 
· Detox Diet Tips - Hvordan å detox leveren 
· Tylenol forgiftning forebygging 
· Diet Plan for gikt 
· Round Toe vs Split Toe Surf Booties