Hvordan unngå Thyroid Problemer

The skjoldbruskkjertelen, et organ som ligger på forsiden av halsen, tar jod fra blodet og produserer et hormon som kalles tyroksin. Referert til som kroppens termostat, påvirker skjoldbruskkjertelen vår kroppstemperatur, metabolisme og vekst. Problemer med skjoldbruskkjertelen som påløper kan være en overaktiv skjoldbruskkjertel, en lite aktiv skjoldbruskkjertel eller kreft i skjoldbruskkjertelen. Med en skjoldbrusk, blir thyroid hormon ikke produserer nok, mens det i en overaktiv skjoldbruskkjertel, er det produserer for mye av visse hormoner i kroppen. Instruksjoner
en

Kjenn din genetiske historie. Dessverre er vi ikke i stand til å velge våre foreldre og skjoldbrusk problemer er ofte arvelig. Hvis familien din har en historie med stoffskiftesykdommer, har legen din jevnlig sjekke din skjoldbruskkjertelen å hindre alvorlige problemer ved å behandle eventuelle problemer så tidlig som mulig.
2

Unngå eksponering for stråling. Risikoen for kreft i skjoldbruskkjertelen er større for de som har hatt strålebehandling, eller som har hatt annen eksponering for stråling.
3

kaliumjodid hvis du bor nær eller arbeider i et kjernekraftverk . Kaliumjodid bidrar til å forebygge kreft i skjoldbruskkjertelen. Ta kontakt med legen din om dette ville være passende for din situasjon.
4

Overvåk medisiner du tar. Bivirkninger av enkelte medisiner kan bidra til problemer med skjoldbruskkjertelen. Les advarsler på noen medisiner, og ta kontakt med din lege og apotek om mulige komplikasjoner til skjoldbruskkjertelen din.
5

Unn en jod-mangel. Mangel på jod kan bidra til problemer med skjoldbruskkjertelen som resulterer i tilstrekkelig produksjon av thyreoideahormoner. Matvarer som iodized salt og sjømat inneholder spormengder av jod.

helse

· Hva Sykdommer kan forårsake Ketoner å være i urin? 
· Den gjennomsnittlige kostnaden for Transgender brystimplantat 
· Føler On Top Of The World Med hårtransplantasjon prosedyre! 
· Typer Breathing Relatert til Søvnforstyrrelser 
· Lær hvordan Massasje Hjelper din helse 
· Hvordan behandle en baby Varmeutslett 
· Hvordan Riktig bivirkninger av Botox 
· Dental Practice Marketing - Markedsføring For Tannlege 
· Hvordan finne alternativer til Antidepressiva 
· Hvordan effektivt miste vekt gjennom Lap Band Surgery