Hvordan Undertrykk Excess Thyroid Funksjoner

Hvis du finner ut at du må undertrykke overflødig skjoldbruskkjertelen fungerer, har du sannsynligvis blitt diagnostisert med en fysisk tilstand som kalles hypertyreose, som er forårsaket av en underliggende helseproblem. Overdreven skjoldbruskkjertelen nivåer kan føre til en rekke ubehagelige symptomer, for eksempel en uregelmessig eller rask hjerterytme, høyt blodtrykk, varme intoleranse, overdreven svetting, og hurtig vekttap, for å nevne bare noen. I de fleste tilfeller er en overaktiv skjoldbruskkjertel forårsaket av Graves 'sykdom, en tilstand der kroppens autoimmune system produserer antistoffer som angriper skjoldbruskkjertelen og få den til å gå inn i "overdrive" (selv om overdreven funksjon i skjoldbruskkjertelen kan være forårsaket av skjoldbruskkjertelen knuter eller Thyroiditis en forbigående form for hypertyreose). Denne artikkelen tar for måter å redusere overflødig funksjon i skjoldbruskkjertelen hos pasienter diagnostisert med Graves 'sykdom-relaterte hypertyreose og omfanget av behandlingstilbud tilgjengelig for dem. Du trenger
En god endokrinolog eller annet helsepersonell
Vis flere Instruksjoner
Hvordan Undertrykk Excess Thyroid Funksjoner
en

Gi tenkt til anti-thyroid medisinering. Oral medisiner som propylthiouracil (PTU) og methimazole (Tapazole) er svært effektiv i å redusere tegn og symptomer assosiert med overflødig funksjon i skjoldbruskkjertelen ved å hindre skjoldbruskkjertelen fra å produsere for mye hormon. Symptomer bør forbedre i ca seks til tolv uker. Anti-skjoldbrusk medisiner er vanligvis tatt i minst et år, og kan ha en permanent løsning overflødig funksjon i skjoldbruskkjertelen eller holde den i sjakk i lang tid, noen ganger år. Imidlertid har mange pasienter trenger et tilbakefall og krever en ny runde med anti-skjoldbrusk behandling. Oral anti-skjoldbrusk medisiner er "frontlinjen" (foretrukket) behandling i Europa, Australia, Japan, og mest moderniserte asiatiske land. (1 REF, 2, 3)
2

Tenk om radioaktivt jod (RAI) behandling. I denne enkle, ett-trinns metode pasienten får i seg en liten mengde radioaktivt jod, som dreper skjoldbruskkjertelen celler når kjertelen tar den inn og forsøk å behandle det som det ville ufarlig jod. RAI løser vanligvis overflødig funksjon i skjoldbruskkjertelen permanent. Men pasienter som går gjennom RAI vil mest sannsynlig oppleve post-behandling hypotyreose - en livslang tilstand som krever nøye overvåking og tar daglig østrogenbehandling. For pasienter med Graves 'ophthalmopathy (hevelse bak orbitaler), er det standard vare å tilby anti-skjoldbrusk medisiner eller kirurgi som et alternativ til RAI, som RAI kan forverre denne tilstanden. Mens RAI er den foretrukne behandling av valget i USA, er det svært kontroversielt i de nevnte landene, som slår til RAI bare som en siste utvei. (REF 2)
3

Tenke en thyroidectomy som et siste alternativ. De fleste leger er uvillig til å utføre kirurgi på pasienter med hypertyreose, som det risikerer skade på stemmebåndene eller biskjoldkjertlene. Livslang behandling med hormonbehandling er også vanligvis nødvendig for dem som velger denne operasjonen. Imidlertid kan kirurgi være det eneste alternativet for dem som ikke kan tolerere anti-skjoldbrusk medisiner eller RAI behandling. (2 REF, 3)

helse

· Langsom hjerterytme Effects 
· Dietter for å kontrollere Thyroid Problemer 
· Slik Stop prematur ejakulasjon dag 
· Hvordan behandle Gilberts sykdom 
· Hva er Tegn og symptomer på schizofreni? 
· Hvordan å donere høreapparater 
· Hvordan holde seg frisk med snacks? 
· Hvordan setter jeg opp en støttegruppe? 
· Multippel Sklerose mindre symptomer 
· Safety Issues for Rollercoasters